Skalica – Francie 0:0 (*17:00) | Trenčín – Pavlodar 0:0 (*17:30) | Vítkovice – Košice 4:1 (2:1 po s.n.)
Rauma – Lev 4:5 (kon.) | Landshut – K. Vary 3:6 (kon.)
konec
Lukko Rauma
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
Lev Praha
Středa 07.08.2013, 17:30Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Lvi byli kompletní jenom 2 vteřiny. Mäenpääho vystřídá na trestné lavici Ševc, který sekl soupeře do ruky.
     
    57:31
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    ALEKSI SAARELA se dostal za obranu Lva a tváří v tvář Vehanenovi se nemýlil. Byl to sice gól s faulem, ale v přesilovce, takže si obránce Pražanů přeci jen sedne na trestnou lavici. Asistence: Jikka Mikkola.
     
    56:22
    Tlak domácích sílí, Nakládal v nouzi zahákoval soupeře a je vyloučen.
     
    49:12
    Kubalík našel před brankou zcela nekrytého Azeveda, který z první vystřelil. Zapolski se ale včas přesunul pěkným zákrokem lapačkou podržel svůj tým.
     
    43:29
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    JIŘÍ NOVOTNÝ nabruslil do útočného pásma a nádherně vystřelil přes obránce. Zapolski jenom uslyšel, jak mu puk prosvištěl kolem hlavy. Asistence: Erik Christensen.
     
    38:07
    Ševcovi se nelíbilo počínání Tukanena a chtěl si s ním vyřídit účty. Přestože byl Fin v šarvátce také aktivní, vyloučený je pouze obránce Lva.
     
    36:10
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Novotný vyhrál buly přesně na ERIKA CHRISENSENA, který střelou z první vymetl levou horní šibenici. Asistence: Jiří Novotný.
     
    35:25
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a vyrovnávají. JUHANI JASU šikovně tečuje nahození Nummelina od modré čáry, Vehanen neměl šanci. Asistence: Peteri Nummelin, Toni Koivisto.
     
    34:41
    V oslabení se do samostatného úniku dostal Christensen, zkusil svoji oblíbenou kličku do forhendu, ale Zapolski byl připraven.
     
    30:12
    Po obrovské chybě Mikuše v útočném pásmu se sám na Vehanena řítil Koivisto. Finský brankář možná čekal střelu mezi nohy a skvěle zakročil.
     
    28:10
    Poměrně ostrá potyčka mezi Oystrickem a Riskou. Padlo dokonce i několik ran pěstí. Oba hráči jsou za šarvátku vyloučení. Dvě minuty se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    27:40
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KUBALÍK ukázal, že se umí orientovat před brankou a pohotově doráží Jaakolovu střelu za záda Zapolskiho. Asistence: Topi Jaakola.
     
    25:20
    Dva důležité a těžké zákroky Vehanena, nejprve vyrazil teč Saarely a pak ramenem vytěsnil přesnou střelu Keränena.
     
    24:23
    Kubalík osekával soupeře až moc okatě a je vyloučen.
     
    19:54
    Lev Praha skutečně vyrovnává!
    Po sérii odrazů se puk dostal před branku Raumy, kde se ho ujal MIKKO MÄENPÄÄ, přikopl si kotouč do forhendu a zkušeně zavěsil. Asistence: Tomáš Kubalík, Topi Jaakola.
     
    18:30
    Lev dostává šanci vyrovnání ještě na konci prvního dějství. Rozhodčí vyloučili domácího Mikkolu.
     
    17:53
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. JAKUB NAKLÁDAL vystihl rozehrávku soupeře a střelou od modré čáry napálil puk mimo dosah brankáře Zapolskiho. Bez asistence.
     
    17:13
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení zásluho rychlých rukou a nádherné kličky do bekhendu v podání JANNE KERÄNENA. Asistence: Juhani Jasu, Otto Honkaheimo.
     
    15:50
    Skvělý zákrok Vehanena zamezil Raumě ve zvýšení skóre. Finský brankář vychytal samostatný únik Koskiho.
     
    14:42
    Azevedova hokejka vyletěla příliš vysoko, Kanaďan oslabuje na dvě minuty svůj tým.
     
    13:26
    Ramstedt vyslal do samostatného úniku Rachůnka, český útočník se pokusil o kličku do bekhendu, ale puk mu na poslední chvíli utekl.
     
    08:01
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se radují. Tukanen předvedl parádní výpad před branku. Jeho pokus Vehanen vyrazil před sebe a JANNE KERÄNEN pohodlně zakončil do odkryté klece. Asistence: Lauri Tukonen.
     
    05:55
    Rauma si také vyzkouší přesilovku. Zackrisson vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    01:26
    Unikajícího Žerděva zahákoval Saarela a Lev si zahraje přesilovku.

    Ondřej Kalát

    Branky a nahrávky: 9. Keränen (Tukonen), 18. Keränen (Jasu, Honkaheimo), 36. Jasu (Nummelin, Koivisto), 58. Riska (Mikkola) – 18. Nakládal, 20. Mäenpää (Kubalík, Jaakola), 28. Kubalík (Jaakola), 37. Christensen (Novotný), 44. Novotný (Christensen)


    Lukko Rauma: Zapolski (Setänen) – Viirals, Mikkola, Jasu, Zalewski, Riska, Keränen, Generous, Koivisto, Tukonen, Riska, Tommila, Ähtola, Uusikartano, Nummelin, Sipiläinen, Honkaheimo, Tikkanen, Koski, Vahalahti, Saarela.
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Jaakola, Ševc, Mikuš, Nakládal, Krejčík, Mäenpää, Humpries, Oystrick – Novotný, Christense, Žerděv – Kubalík, Azevedo, Ridderwall – Birne, Vrána, Řepík – Zackrisson, Ramstedt, Rachůnek.
    bahis siteleri