Žilina – Rijeka 1:1 (kon.) | Dila Gori – Hajduk Split 1:0 (kon.) | Kazaň – Randers 2:0 (kon.)
Astra Giurgiu – Trenčín 2:2 (kon.) | Met. Doněck – Kukësi 1:0 (kon.) | Maccabi Haifa – Ventspils 3:0 (kon.)
Gefle – Karabach 0:2 (kon.) | Hapoel Tel Aviv – CS Pandurii 1:2 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Motherwell 1:0 (kon.)
Lech Poznaň – Žalgiris Vilnius 2:1 (kon.) | Milsami – Saint-Étienne 0:3 (kon.) | Hapoel Ramat Gan – Estoril 0:1 (kon.)
Bursaspor – Vojvodina 0:3 (kon.) | Curych – Liberec 1:2 (kon.) | Differdange – Tromsø 1:0 (3:4 po pen.)
Thun – Häcken 1:0 (kon.) | Malmö – Swansea 0:0 (kon.) | Strømsgodset – Jablonec 1:3 (kon.)
Trabzonspor – Dinamo Minsk 0:0 (kon.) | Arnhem – Ploiesti 1:2 (kon.) | Stuttgart – Botev Plovdiv 0:0 (kon.)
CZ Bělehrad – Černomorec Oděsa 0:0 (kon.) | Mladost Podgorica – Sevilla 1:6 (kon.) | Rapid – Asteras 3:1 (kon.)
Standard – Xanthi FC 2:1 (kon.) | Club Bruggy – Śląsk 3:3 (kon.) | St. Johnstone – Minsk 0:1 (2:3 po pen.)
Udinese – Široki Brijeg 4:0 (kon.) | Breidablik – Aktobe 1:0 (1:2 po pen.)
konec
Strømsgodset IF
1:3 (0:1)
FK Jablonec
Čtvrtek 08.08.2013, 20:00 • Marienlyst, Drammen (NOR) • Evropská liga (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    90
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Nádherná tečka za utkáním v podání KARLA PITÁKA! Jablonecký kapitán dostal přihrávku pár metrů před velkým vápnem a měl hodně času. Míč si připravil a chytrým lobem přehodil Larsena – 1:3!
     
    87
    Také trenér Skuhravý už vyčerpal všechny možnosti ke střídání, když stáhl ze hry Vošahlíka a místo něho poslal na plac Jablonského.
     
    87
    Velké štěstí se přiklonilo na stranu Jablonce. Zaváhání jablonecké obrany málem potrestal Kamara, jenž z otočky překonal Špita, ale na čáře zabránil brance Beneš.
     
    81
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Zdá se být vymalováno! Útočná akce Jablonce po pravé straně hřiště skončila u Třešňáka, jenž ho sklepl na hranici vápna dobíhajícímu ONDŘEJI VAŇKOVI, který nedal Larsenovi šanci a výrazně přiblížil svůj tým postupu do další fáze – 1:2!
     
    71
    Strømsgodset právě vstřelil branku!
    Omlouvám se všem fanouškům Jablonce, protože jsem to právě zakřikl. Strømsgodset zaútočil středem hřiště a centr Vilsvika vyrazil Špit přímo na kopačku OLE KAMARY, který se nemýlil – 1:1!
     
    70
    Strømsgodsetu utíká čas a norský celek se nemůže dostat za obranu Jablonce. Severočeši jsou blízko, ale musí se bránit po faulu Třešňáka (JAB), jenž uviděl žlutou kartu.
     
    69
    Opět skvělý Špit! Tentokrát připravil Hamoud slibnou příležitost Kamarovi, který střílel zpoza pokutového puntíku a jablonecký brankář jeho střelu zlikvidoval nadvakrát.
     
    68
    Autor jediného gólu utkání opouští hřiště a vypadá to, že má nějaké zdravotní potíže. Hubníkovo místo převzal Třešňák.
     
    65
    Po obranném faulu Vaňka došlo k poslednímu střídání Strømsgodsetu. Jmenovitě opustil hřiště Keita, jenž nahradil útočníka Kovácse.
     
    61
    Český hráč si vyzkoušel druhou roli o pár vteřin později, když ho na polovině hřiště sestřelil Johansen (SIF) a obdržel zaslouženou žlutou kartu.
     
    56
    Michal Špit dnes předvádí spolehlivý výkon! K dalšímu zákroku mu hezkou střelou pomohl Kamara a jablonecký brankář míč vyrazil.
     
    46
    Poločasové počínání trenérů připomíná spíše přátelské utkání. Během přestávky totiž vymysleli tři změny. O dvě se postaral domácí kouč Ronny Deila, který stáhl Wikheima s Madsenem, jejichž místa převzal Kamara a Diomande. Trenér Skuhravý stáhl Zoubeleho, jehož nahradil Vaněk.
     
    45+1
    Rozhodčí Mažeika nastavil dvě minuty!
     
    44
    Další hloupý fau Jablonce, pod který se tentokrát podepsal Hubník (JAB) a stejně jako jeho kolega ze zálohy si vysloužil kartu na levém obránci Strømsgodsetu.
     
    40
    Zbytečný faul Kopice (JAB) na útočné polovině hřiště. Naprosto zasloužená a zbytečná žlutá karta. To by mohla být komplikace do dalších případných zápasů.
     
    40
    Jablonec měl opět nůž na krku! Boateng měl na útočné polovině mnoho prostoru, poslal centr na zadní tyč, kde stál Storflor a jeho hlavičku Špit vyrazil pouze k Wikheimovi, jemuž se nepodařilo poslat míč do odkryté klece.
     
    35
    Johansenův centr na zadní tyč zamířil do hloučku hráčů, kde vyskočil nejvýše Horn a Severočechy zachránila branková konstrukce, respektive pravá tyč Špitovy branky.
     
    32
    Centr na přední tyč prodlužoval Hubník a dalším hlavičkujícím byl Horn, jenž pouze prodloužil na Vošahlíka. Ten se do míče opřel razantní hlavičkou, ale Larsen reflexivně vyrazil nad branku!
     
    28
    Zoubelemu nevyšla čitelná přihrávka a rychlý kontr Strømsgodsetu přerušil evidentní faul Vošahlíka (JAB). Litevský arbitr vytáhl podruhé žlutý kartonek.
     
    17
    Slibnou příležitost má Strømsgodset a můžeme doufat, že se nebude opakovat scénář z Jablonce. Loučkovi propadl míč a Boateng už se středem prodíral do vápna. Kysela (JAB) zatáhl za ruční brzdu a zfauloval ho na hranici velkého obdélníku.
     
    15
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Krásná akce Jablonce končí prvním gólem zápasu. Čížek u levé postranní čáry zakombinoval s MICHALEM HUBNÍKEM, jenž krásně přiťukl Vošahlíkovi. Ten zabojoval a míč stihl doběhnout. Okamžitě ho přihrával pod sebe, kde nabíhal Piták, ale pustil míč svému spoluhráči. Tomu se podařilo obstřelit Larsena – 0:1!
     
    11
    Velká škoda! Jeden z jabloneckých hráčů dokázal zachytit rozehrávku soupeře a narazit míč Kubistovi, jehož jedovatou střelu Larsen nedokázal udržet. Míč mu propadl mezi nohama, ale od země se odrazil pouze do vzduchu.

    Daniel Ryl


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 71. Kamara – 15. Hubník, 81. Vaněk, 90. Piták

    Karty:   61. Johansen (SIF) – 17. Kysela (JAB), 28. Vošahlík (JAB), 40. Kopic (JAB), 44. Hubník (JAB), 70. Třešňák (JAB)


    Strømsgodset IF: Larsen – Vilsvik, Horn, Madsen (46. Diomande), Hamoud – Ibrahim, Johansen, Boateng – Storflor, Kovács (65. Keita), Wikheim (46. Kamara).
    Trenér: Ronny Deila.

    FK Jablonec: Špit – Zoubele (46. Vaněk), Kysela, Beneš, Kubista – Kopic, Loučka, Piták, Čížek, Vošahlík (87. Jablonský) – Hubník (68. Třešňák).
    Trenér: Roman Skuhravý.

    Rozhodčí: G. Mažeika – V. Šimkus, V. Kazlauskas (vš. LTU)
    01.08.2013
    Jablonec - Strømsgodset 2:1

    Branky: 17. Piták (pen.), 90. Vošahlík – 39. Beneš (vla.)

    Karty:   45+1. Vaněk (JAB) – 80. Kovács (SIF)

    bahis siteleri