USA U18 – Kanada U18 0:4 (kon.) | Rusko U18 – Česko U18 2:3 (kon.)
konec
USA U18
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Kanada U18
Sobota 10.08.2013, 15:00Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    O necelé dvě minuty později dávají Javorové listy zásluhou BRENDANA LEMIEUXE další branku a zřejmě tak pečetí vítězství na Ivan Hlinka Memorial Cupu. Takový náskok Američané doženou jen těžko. Asistence: Brayden Point, Spencer Watson.
     
    52:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rychlostí blesku dokázali Kanaďané využít početní výhodu. Hawryluk zatáhl puk středem a poslal ho na levou stranu, kde byl osamocený Point. Ten následně poslal puk na modrou čáru AARONOVI EKBLADOVI, který svou střelou nedal Nedeljkovicovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Brayden Point, Roland Hawryluk.
     
    31:23
    Kanada právě vstřelila branku!
    ROLAND HAWRYLUK jako jediný dokázal dostat Kanadu z útlumu a dává druhý gól pro Javorové listy. Nedeljkovic, který se právě přesouval na druhou stranu nechal vedle sebe volný prostor a inkasované brance tak nemohl zabránit. Asistence: Joe Hicketts.
     
    03:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dobře postavený Watson, který unikal po levém křídle, ale neuspěl. Obrana ho o puk obrala, ale z druhé vlny si nabruslil MICHAEL DAL COLLE, a svou střelou dává první branku svého týmu. Asistence: Spencer Watson.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Dal Colle (Watson), 32. Hawryluk (Hicketts), 53. Ekblad (Point, Hawryluk), 55. Lemieux (Point, Watson)


    USA U18: Nedeljkovic (Weyrick) – Haydon, Mantha, Dougherty, Nardella, Carlo, Wolff, Rosburg – Iverson, Turgeon, Phelps – Poganski, Schmaltz, Bittner – Dudek, Wagner, Connor – Snively, Milan, Malmquist – Wahlin
    Kanada U18: Billia (McDonald) – Ekblad, Hicketts, McKeown, Fleury, Carrier, Pilon, Neill – Bishop, Bennett, Chartier – Watson, Point, Audette – Virtanen, Fabbri, Dal Colle – Hawryluk, McCann, Lemieux – Pépin

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – M. Orolin, Výleta

    Diváci: 553
    bahis siteleri