Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference HC Dukla Jihlava

Středa 14.08.2013, 12:00Tiskové konference
     
    Loučím se i já, z Horáckého zimního stadionu přeje hezký den Tomáš Lysý. (12:22:35)
     
    Viktor Ujčík ještě na závěr tiskovky podepisuje dres, ve kterém poprvé nastoupil v celé sezoně za Duklu, z ročníku 90/91. K jeho podpisu je přiřazen i datum podpisu smlouvy. Tento dres si budou moci fanoušci vydražit.
     
    Tisková konference HC Dukla Jihlava ohledně Viktora Ujčíka končí. Budeme se těšit zase v budoucnu při představení další posily, zakončuje konferenci Zdeněk Drla.
     
    Úsměvy jsou na tiskové konferenci dobře viditelné. Stejně jako nyní, když Viktor Ujčík reaguje na dotaz, jestli se necítí nyní stejně jak v sezoně 90/91, kdy nastoupil za Duklu poprvé a v kabině, kde byl bažant, měl vedle sebe veličiny Dukly jako Bedřicha Ščerbana (nyní jednatele Dukly) a Petra Vlka (nyní trenéra Dukly). Ta role, že musím poslouchat, se nemění, usmívá se Viktor Ujčík.
     
    Nejde vyloučit, že Viktor Ujčík se v budoucnu bude věnovat trénování mládeže. Dle svých slov má nyní trenérskou licenci C a hodlá si udělat licenci B.
     
    Rodinu nechám doma. Bylo pro ně složité, když se stěhovali z Ostravy do Prahy. Nechci děti vyrvat z kolektivu, kde si zvykly. Já bydlím u Říčan, což je sto kilometrů, mám tady kde bydlet, kde přespat, takže to nebude žádný problém, odpovídá Viktor Ujčík na dotaz, kde bude bydlet či zda svoji rodinu přestěhuje domů.
     
    Další věc, která mne utvrdila zde hrát, jsou tréninky, které jsou zde velmi kvalitní, říká Viktor Ujčík.
     
    Zdeněk Drla připomíná, že na sbírce pro Viktora Ujčíka je nyní kolem 41 tisíc Kč.
     
    Budu dělat maximum pro to, aby lidi byli spokojení. Vážím si strašně podpory hráčů, ať už slovní nebo finanční v rámci sbírky na mne. Budu se snažit hrát maximum toho, co ve mne je, poradit mladším, burcovat je v kabině. Prostě říct jim, že bez práce nejsou koláče a výsledky se poté dostaví, říká Viktor Ujčík.
     
    Bedřich Ščerban nyní zveřejňuje náležitosti zaplacení hráčských práv Vítkovicím, které je na Viktora Ujčíka vlastní.
     
    Následují otázky na jednatele Dukly Bedřicha Ščerbana a nové posily Dukly Jihlava, Viktora Ujčíka.
     
    Naše filozofie je známá, byli bychom rádi, aby tady působilo co nejvýše odchovanců. Na druhou stranu, působíme v první lize a hráči, kteří budou mít vyšší výkonnost, nás možná opustí. Budu rád, když se naši hráči vždycky vrátí a pomohou nám zpět na pozice, kam Dukla patří. Je asi nezpochybnitelné, že Viktor pro nás má velkou cenu. Moc jsem o Viktora stál a kontaktoval jsem ho hned po skončení sezony. Od začátku jsme byli připraveni na to, že budeme muset zaplatit za jeho hráčská práva. Jsem rád, že jsme tento akt dotáhli do konce, přeji, aby se Viktorovi dařilo, aby chodilo více diváků do ochozů a myslím si, že hokej bude přitažlivější pro naše zákazníky – čili fanoušky, zní slova Bedřicha Ščerbana.
     
    Dres, ve kterém Viktor Ujčík podepsal smlouvu, bude vydražen fanoušky.
     
    Viktore, jsem rád, že ses takhle rozhodl, ať se ti daří a vítej zpátky doma, zní slova Bedřicha Ščerbana po podpisu smlouvy s Viktorem Ujčíkem.
     
    Zdeněk Drla předává Viktoru Ujčíkovi dres ze sezony 90/91, ve kterém poprvé nastoupil za Duklu Jihlava v celé sezoně. V tomto dresu Viktor Ujčík nyní stvrzuje svým podpisem smlouvu s HC Dukla Jihlava. Smlouva je následně podepsána také jednatelem Dukly Bedřichem Ščerbanem.
     
    Viktor Ujčík vzápětí oznamuje své důvody k rozhodnutí pokračovat v kariéře mateřského klubu.
     
    Po dlouhé zralé úvaze jsem se rozhodl, že končím ve zkušebním období... nechal se slyšet Viktor Ujčík.


    A rozhodl jsem se podepsat smlouvu v Dukle Jihlava, doplňuje legendární útočník.
     
    Dnes se Viktor Ujčík rozhodne, zda bude pokračovat ve své bohaté kariéře. Na toto vyjádření čekají stovky a tisíce lidí, bere si úvodní slovo Zdeněk Drla.
     
    Tisková konference je zahájena, slovo si bere Zdeněk Drla z marketingu Dukly Jihlava.
     
    Tiskové konferenci je přítomno deset zástupců sdělovacích prostředků, jednatel Dukly Bedřich Ščerban a hráč Viktor Ujčík.
     
    Oficiální tisková konference právě začíná.
     
    Dobrý den, dovolte mi ještě jednou přivítat Vás z online přenosu Tiskové konference HC Dukla Jihlava. S bližšími informacemi se přihlásím před 12 hodinou, kdy událost začne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Tomáš Lysý