Chrudim – Tango Brno 4:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:1 (1:1)
FC Tango Brno
Sobota 17.08.2013, 20:00Přípravný zápas
     
    29:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další smrtelná akce chrudimského Era-Packu! Roman Mareš nadýchaným centrem našel volného MAXE, který z první propálil Kubíčka a navazuje tím na hattrick z minulého zápasu proti Novosibirsku – 4:1!
     
    25:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obdobná akce – stejní hráči – stejný efekt. Felipe se prohnal po pravé straně, prudkým pasem našel znovu volného MICHALA MAREŠE, který těsně před brankovou čarou navýšil vedení Era-Packu na dva góly – 3:1!
     
    24:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Avšak udeřilo na straně druhé. Felipe milimetrovou přihrávkou našel před brankou MICHALA MAREŠE, kterému se nadvakrát podařilo dostat balon do sítě – 2:1!
     
    19:59
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro chrudimské hráče a fanoušky! Hosté se ještě vrhli k rychlému útoku, Michal Belej nejprve zamířil do břevna, odražený balon uklidil do branky spolu se sirénou MICHAL SEIDLER – 1:1!
     
    09:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ REŠETÁR dopoledne vstřelil hattrick za druholigové Pardubice, ve své kanonádě pokračuje i večer v dresu Era-Packu! Standardní situace rozehrával Douglas, střílenou přihrávkou našel svého kolegu, který bez problémů zakončil do prázdné branky – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Rešetár (Douglas), 24. Mareš M., 25. Mareš M. (Felipe), 29. Max (Mareš R.) – 19. Seidler

    Karty:   30. Koudelka (CHR)


    FK Chrudim: Žďánský (21. Meller) – Mareš R., Popelka, Max, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M., Dentinho
    FC Tango Brno: Kubíček – Seidler, Havel, Chadzidis, Svoboda, Belej, Cieslar, Bruna, Záruba, Buršík
    bahis siteleri