Trenčín – Martin 3:2 (3:2 po s.n.) | Trnava – Ferencvárosi TC_dup 3:0 (kon.) | Kladno – Beroun 3:1 (kon.)
Jihlava – Třebíč 2:0 (kon.) | Lev – Mnichov 10:5 (kon.) | Motor ČB – Krasnojarsk 1:5 (kon.)
Havířov – Šumperk 6:2 (kon.) | Nové Zámky – Orange 20 3:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 7:0 (kon.)
Ústí n/L – Litvínov 3:1 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:3 (kon.)
Benátky n/J – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Prostějov – Břeclav 7:0 (kon.) | Pelhřimov – High1 4:6 (kon.)
Žďár n/S – Technika Brno 5:5 (kon.) | K. Vary – Sterzing 6:3 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
konec
Lev Praha
10:5 (4:0, 1:4, 5:1)
EHC Red Bull Mnichov
Čtvrtek 22.08.2013, 17:30 • Tipsport arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    A je tu další využitá přesilovka. ERIK CHRISTENSEN zaznamenává druhý gól v utkání. Jeho přesná střela na zadní tyč skončila až za Reimerem. Asistence: Ondřej Němec.
     
    52:49
    Tak to byla paráda. Žerděv poslal přesnou přihrávku až na JURAJE MIKUŠE, který si podél levého hrazení sjel až před Reimera. Asistence: Nikolaj Žerděv, Ondřej Němec.
     
    50:19
    Lev rychle využívá přesilovou hru. JAKUB NAKLÁDAL se moc nerozpakoval a z pravého mezikruží vypálil přesně mezi Reimerovy betony. Asistence: Nicklas Danielsson, Nathan Oystrick.
     
    47:13
    JIŘÍ SEKÁČ vytáhl svůj klenot a vrací Lvu dvoubrankové vedení. Backhandovým blafákem dokázal Reicha bez problémů překonat. Asistence: Martin Thörnberg
     
    45:23
    Mnichov rychle odpovídá. Engren si myslel, že skryl Duncanovu střelu pod betony. Puk se ale najednou objevil za brankářem Lva a k dorážce se nejrychleji dostal právě FELIX PETERMANN. Asistence: Ryan Duncan, Ulrich Mauer.
     
    43:22
    Z gólu se ale raduje Lev! NICKLAS DANIELSSON se po spolupráci se svým švédským kamarádem Thörnbergem dokázal přesnou střelou prosadit. Asistence: Martin Thörnberg, Spencer Humphries.
     
    36:48
    Po závaru před Engrenem dokázali hráči Mnichova přeci jenom dostat puk až za Engrena. Odražená střela se dostala až k DANNY BOISOVI. Jeho střela dlouho plachtila vzduchem až obloučkem zapadla za bezmocného Engrena. Asistence: Toni Ritter.
     
    34:18
    A Mnichov snižuje už jen na rozdíl dvou branek. COLTON FRETTER se moc nerozpakoval a přesnou střelou překvapil Engrena. Asistence: Grant Lewis, Darren Hayder.
     
    32:50
    Novotný vybídl k teči Němce, ten ale na letící kotouč nedosáhl. Vhazovat se bude před Reichem.
     
    30:40
    A do čtyř jde i Mnichov. Tým v barvách známého energetického nápoje hrál v šesti. Trest odsedí Pavlu.
     
    29:39
    Na trestnou lavici míří Ondřej Němec, který si jde odsedět dvě minuty za nedovolený zákrok před Engrenem.
     
    28:57
    Žerděv vystihl nepřesnou přihrávku Duncana a ujížděl sám na Reicha. Německý brankář ale jeho střelu vytěsnil vyrážečkou.
     
    25:13
    Brankář Reich dostává dvě minuty za podražení. Trest za něj odpyká Hinterstocker.
     
    23:41
    Sparre si jde odsedět dvě minuty za hákování.
     
    23:12
    ANDY WOZNIEWSKI ale opět odpovídá. Hráč Mnichova dokázal střelou z první překonat bezmocného Engrena. Asistence: Darren Hayder.
     
    21:44
    Tomu se ale říká odpověď. MICHAL BIRNER dokázal využít přesnou Vránovu přihrávku a opět posílá lvy do čtyřbrankového vedení. Tato lajna je dnes k nezastavení. Asistence: Petr Vrána.
     
    21:20
    FELIX PETERMANN dokázal využít krátkou přesilovou hru a získává tak alespoň česný zásah. Asistence: Rayn Duncan, Benedikt Brückner.
     
    19:14
    Na trestnou lavici míří ale i Kapanen za nedovolené bránění.
     
    19:08
    A hned v další šanci musel Sekáče zastavit Lewis faulem.
     
    18:45
    Thörnberg pálil hned z první po vyhraném buly. Jeho střela ale orazítkovala jen tyč.
     
    16:46
    Po Christensenovi se dočkal i JIŘÍ NOVOTNÝ. Jeho přesná střela na zadní tyč zapadla až za Reimera. Asistence: Erik Christensen, Jakub Krejčík.
     
    14:35
    Petermann si jde odsedět dvě minuty za hrubost.
     
    14:07
    To je návrat do sestavy. Novotný výborně přihrál na ERIKA CHRISTENSENA, který se přesnou střelou pod víko dokázal prosadit. Herní výpadek z minulého týdne není ani na jednom z borců znát. Asistence: Jiří Novotný.
     
    11:19
    MATHIAS PORSELAND propálil přesnou střelou vše, co mu stálo v cestě a zvyšuje na 2:0. Asistence: Topi Jaakola, Petr Vrána.
     
    8:43
    Opět zaúřadovala Vránova formace. Vránovu přesnou přihrávku ještě Řepík za Reimera nedostal. Sám PETR VRÁNA si ale sjel před bránu a puk do ní dorazil. Asistence: Michal Řepík, Michal Birner.
     
    5:07
    První vyloučení na straně Lva. Na trestnou lavici odjíždí Zackrisson, který odsedí trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    3:26
    Osamocený Nakládal před Reimerem dostal přesnou příhru od Žerděva. Jeho střela ale končí těsně mimo.

    Karolína Antošová

    Branky a nahrávky: 9. Vrána (Řepík, Birner), 12. Porseland (Jaakola, Vrána), 15. Christensen (Novotný), 17. Novotný (Christensen, Krejčík), 22. Birner (Vrána), 44. Danielsson (Thörnberg, Humphries), 48. Sekáč (Thörnberg), 51. Nakládal (Oystrick, Danielsson), 53. Mikuš (Žerděv, Němec), 57. Christensen (Němec) – 22. Petermann (Duncan, Brückner), 24. Wozniewski (Hayder), 35. Fretter (Lewis, Hayder), 37. Bois (Ritter), 46. Petermann (Duncan, Mauer)


    Lev Praha: Engren (Lukáš) – Oystrick, Nakládal, Krejčík, Němec, Porseland, Jaakola, Humphries, Mikuš – Danielsson, Kapanen, Žerděv – Novotný, Christensen, Tatíček – Birner, Vrána, Řepík – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Matai
    EHC Red Bull Mnichov: Reimer (Reich) – Lewis, Smaby, Barta, Hinterstocker, Mauer – Wozniewski, Richmond, Bois, Ritter, Holzmann – Petermann, Bender, Duncan, Seidenberg, Sparre – Brückner, Meirandres, Haydar, Fretter, Urbas – Pavlu

    Rozhodčí: Hribik, Šír – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 765
    bahis siteleri