Heerenveen – Ajax 3:3 (kon.)
konec
SC Heerenveen
3:3 (3:2)
Ajax Amsterdam
Pátek 23.08.2013, 20:00 • Abe Lenstra Stadion, Heerenveen (kapacita: 26 800 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    65
    Ajax právě vstřelil branku!
    CHRISTIAN ERIKSEN po dvou asistencích z první půle přidává také nesmírně důležitou branku, kterou vstřelil díky krásné pozemní střele z dobrých pětadvaceti metrů. Míč zaplul přesně k tyči, Nordfeldt byl bez šance – 3:3.
     
    44
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Heerenveen otáčí stav utkání ještě před přestávkou! MAGNUS EIKREM si zpracoval přihrávku Slagveera, na hranici vápna si našel místo pro zakončení a střelou k pravé tyči nedal Vermeerovi žádnou šanci – 3:2.
     
    32
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Stačilo necelých deset minut a je po dvougólovém náskoku Ajaxu. Opět výborně zafungovala spolupráce mezi Ziyechem a ALFREDEM FINNBOGASONEM. Také v tomto případě se domácí kanonýr prosadil přízemní střelou k tyči – 2:2.
     
    23
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Ziyech parádní přihrávkou mezi obránci našel ALFREDA FINNBOGASONA, který se zjevil tváří v tvář brankáři Vermeerovi a s ledovým klidem jej propálil – 1:2.
     
    17
    Ajax právě vstřelil branku!
    Bránění rohových kopů dnes Heerenveenu opravdu nejde. Tentokrát si domácí obrana nepohlídala islandského útočníka KOLBEINNA SIGTHÓRSSONA, jenž z bezprostřední blízkosti hlavou neomylně zakončil – 0:2.
     
    13
    Ajax právě vstřelil branku!
    Eriksen odcentroval na zadní tyč, tam si na míč naskočil stoper NIKLAS MOISANDER a hlavičkou mezi nohama brankáře Nordfeldta propasíroval míč do sítě – 0:1.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 23. Finnbogason, 32. Finnbogason, 44. Eikrem – 13. Moisander, 17. Sigthórsson, 65. Eriksen

    Karty:   35. Ziyech (HEE), 58. Van Anholt (HEE), 70. De Roon (HEE) – 36. Van Rhijn (AJA), 62. Boilesen (AJA)


    SC Heerenveen: Nordfeldt – Van Anholt, Otigba, Kruiswijk, Dijks – De Roon, Ziyech (82. Kums), Eikrem (76. Van den Berg) – Slagveer (71. Wildschut), Finnbogason, Van La Parra.
    Ajax Amsterdam: Vermeer – Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Boilesen – Schöne (46. Serero), Poulsen, Eriksen – Bojan (83. Hoesen), Sigthórsson, Fischer (61. Sana).

    Rozhodčí: Vink – Meenhuis, Lobbert.

    Diváci: 25 205
    bahis siteleri