Česko – Rusko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (1:0, 0:0, 1:3)
Rusko
Pátek 23.08.2013, 18:00 • ZS Slaný • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve Slaném to bude ještě zajímavé. Přesilovou hru využívá ve druhý gól MICHAELA PEJZLOVÁ! Asistence: Karolína Kosinová!
     
    56:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český tým inkasuje dlaší úder, tentokráte v přesilové hře. Z úhlu překonává českou brankářku MARIA KOKOŠKINOVÁ. Asistence: Anna Timofejevová.
     
    54:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je další sprcha pro aktivní český tým. Rusky těží z minima maximum. Z rohu si vybruslila před branku FANUZA KADIROVOVÁ a trefila se přesně nad rameno Peslarové. Bez asistence.
     
    43:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Rusky svojí první velkou šanci využívají, když se dostaly do situace dvě na jednu, kterou zakončuje KRISTINA KOROTKICHOVÁ! Asistence: Natalia Kovalevová.
     
    13:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky nakonec dokázaly z úvodního tlaku první trefu. Spolupráci hokejistek ze Slavie zakončuje kapitánka českého týmu ANETA TEJRALOVÁ! Asistence: Tereza Vanišová.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 14. Tejralová (Vanišová), 59. Pejzlová (Kosinová) – 44. Korotkichová (Kovalevová), 55. Kadirovová, 57. Kokoškinová (Timofejevová)


    Česko: Peslarová (Zechovská) – Pelikánová, Brotánková, Tejralová, Jančová, Kosinová, Ziková, Zedníková, Bartošová – Nešutová, Přibylová, Pejzlová – Vopravilová, Lédlová, Vanišová – Smetková, Bukolská, Forejtová, Pátková, Mašková, Jůzková.
    Rusko: Morozovová (30. Tarakanová) – Maximovičová, Bodrikovová, Gamová, Puginová, Chandožková, Batalovová, Marochkinová, Šaškovová – Kovalevová, Korotkichová, Novožilovová – Pirogovová, Spasenkovová, Kadirovová – Kokošinovová, Timofejevová, Rachimová – Baranovová, Lomeikovová, Bratiševová.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Malá
    bahis siteleri