Ingolstadt – Mannheim 2:3 (kon.)
konec
ERC Ingolstadt
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Adler Mannheim
Středa 28.08.2013, 19:30 • Saturn Arena, Ingolstadt (kapacita 4815 míst) • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, s přáním hezkého zbytku večera se s vámi loučím a u dalších online přenosů na počtenou! (21:36:57)
     
    Dnešní zápas dvou německých týmů v rámci European Trophy je za námi, zcela zaslouženě vyhrál Mannheim 3:2, všechny branky padaly až v druhé polovině utkání. Skóre otevřel ve 30. minutě Frank Mauer, o vyrovnání se postaral v úvodu třetí třetiny v oslabení Björn Barta, Adler si ale okamžitě vzal vedení zpět zásluhou přesilovkové trefy Marcuse Kinka. Christoph Ullmann poté v 51. minutě dal Adleru dvojbrankové vedení, které hosté ztratili až v 40 vteřin před závěrečnou sirénou, kdy se prosadil Tim Hambly. Po tuhé bitvě tak Mannheim vítězí nad Ingolstadtem 3:2 a připisuje si tak velmi důležité body do tabulky Západní divize!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují! TIM HAMBLY využil skvělého vybídnutí od Laliberta a tvrdou ranou nedal Endrasovi žádnou šanci! Asistence: John Laliberte a Derek Hahn.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty základní hrací doby, už to vypadá, že Adler si dokráčí pro výhru.
     
    57:07
    Gawlik skáče na led, Ingolstadt hraje v plném počtu.
     
    55:56
    Ullmann je na ledě, pokračuje přesilovka Mannheimu.
     
    55:43
    Pielmeier vychytal v dobré příležitosti Ryana Grimshawa.
     
    55:07
    S přesilovkou domácích je konec, za sekání je vyloučen Christoph Gawlik, síly na ledě se tak vyrovnají.
     
    53:56
    Ještě je tu šance pro domácí, brankář Adleru Dennis Endras je vyloučen za zdržování hry, dvouminutový trest odsedí jeho spoluhráč z německé reprezentace a zároveň poslední střelec tohoto utkání Christoph Ullmann.
     
    50:33
    Mannheim právě vstřelil branku! Velkou chybu nyní ztropila celá defenzíva Ingolstadtu, CHRISTOPH ULLMANN se dostal do brejku a nedal žádnou šanci Pielmeierovi, 3:1 pro Mannheim! Bez asistence.
     
    45:55
    Mannheim právě vstřelil branku! Adler si ovšem s odpovědí nedal vůbec načas, ve zbývajícím čase své přesilovky si berou vedení zpátky na svou stranu! Přesilovkovou kombinaci mezi Hechtem a Sifersem zakončuje MARCUS KINK! Asistence: James Sifers a Jochen Hecht.
     
    45:02
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají skóre, ačkoliv hrají v oslabení! BJÖRN BARTA se dostal do samostatného úniku a konečně protrhl Endrasovi čisté konto! Bez asistence.
     
    44:28
    Přesilovka pro Adler, za držení je vyloučen Patrick Hager.
     
    42:52
    Gawlik se výborně vrátil s Mauerem a nakonec vybojoval pro domácí míč.
     
    41:47
    John Laliberte opět v dobré pozici, tentokrát z pravého kruhu mířil mimo branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 20:56.
     
    Druhá třetina byla převážně v rukách hostů z Mannheimu, kteří si vytvořili řadu příležitostí, z nichž jednu dokázali využít, když se ve 30. minutě prosadil Frank Mauer, kterému pozice parádně připravil Yanick Lehoux. Mauer mohl přidat v závěru třetiny ještě jednu branku, v samostatném úniku ale neuspěl, na druhé straně měl velkou šanci Gawlik, ani on nebyl úspěšný. Po 40ti minutách hry tak vede Mannheim 1:0.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 46. Barta, 60. Hambly (Laliberte, Hahn) – 30. Mauer (Lehoux), 46. Kink (Sifers, Hecht), 51. Ullmann


    ERC Ingolstadt: Pielmeier (Janka) – Périard, Conboy, Hambly, Dinger, Schopper, Köppchen, Katzer – Bouck, Hahn, Gawlik – Laliberte, Ross, Turnbull – Sabolic, Hager, Oblinger – Rinke-Leitans, Barta, Classen
    Adler Mannheim: Endras (Brückmann) – Reul, Vernace, Bittner, Kettemer, Sifers, Wagner, Grimshaw, Goc – Höfflin, El-Sayed, Arendt – Rheault, Ackermann, Hecht – Mauer, Ullmann, Kink – Lehoux, Plachta
    bahis siteleri