Morecambe – Newcastle 0:2 (kon.) | Aston Villa – Rotherham 3:0 (kon.) | Everton – Stevenage 2:1 (po pr.)
po prodl.
Everton FC
2:1 (1:1)
Stevenage FC
Středa 28.08.2013, 20:45 • Goodison Park, Liverpool • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    115
    Everton právě vstřelil branku!
    Tak belgický vlasáč MAROUANE se přece jen prosazuje, nejprve přeběhl centr Ovieda, hosté odvrátili mimo nebezpečí, ale Heslop vrátil míč před branku, kde se míč orazil od Naismithe k volnému Belgičanovi a pro něj již nebyl problém trefit prostor mezi třemi tyčemi.
     
    45+3
    Everton právě vstřelil branku!
    GERARD DEULOFEU prošel s míčem středem až do pokutového území, kde viděl místo u vzdálenější tyče brankáře Daye. Míč poslal přesně do místa, které viděl a je vyrovnáno, brankář hostů měl krátké ruce.
     
    36
    Stevenage právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Dlouhý míč doběhl Deacon, u brankové čáry jej zpracoval, poslal jej na vápno, kde jej chtěl trefit Gray, ale poslal pouze přihrávku u penalty číhajícímu LUKU ANTHONYMU FREEMANOVI, který míč zpracoval a poslal jej do středu branky pod břevno, přesunující domácí brankář Robles reagoval na první naznačení, takže plachtil ke druhé tyči.

    David Sochor

    Branky: 45+3. Gerard Deulofeu, 115. Fellaini – 36. Freeman

    Karty:   45+2. Oviedo (EVE) – 62. Gray (STV), 83. Doughty (STV), 107. Hartley (STV)


    Everton FC: Robles – Oviedo, Jagielka (46. Distin), Heitinga, Hibbert (66. Coleman) – Gerard Deulofeu, Osman, Stones, Naismith – Barkley (96. Fellaini) – Koné. Trenér: Roberto Martínez.
    Stevenage FC: Day – Hartley, Charles (27.Tounkara), Ashton, Smith (53. Tansey) – Freeman, Doughty, Dunne, Gray – Shroot – Deacon. Trenér: Westley.

    Rozhodčí: Stroud – Salisbury, Smart

    Diváci: 22730
    bahis siteleri