Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
konec
Tisková konference BK Mladá Boleslav

Pondělí 02.09.2013, 12:00Tiskové konference
     
    Toto je vše z oficiální části dnešní tiskové konference. Děkujeme za pozornost a loučíme se. (12:21:46)
     
    Generální manažer Jan Tůma: Na závěr bychom ještě rádi představili nové dresy. Oproti minulé sezoně je změna, tmavá varianta není zelená, ale černá. Jen taková perlička: Když jsme postupovali do extraligy, měli jsme právě černé dresy. Tak snad v tom bude taková malá symbolika.
     
    Otázka: Neuvažovala Boleslav, že by koupila licenci od Budějovic?

    Radim Vrbata: Myslím, že jednou to téma padlo, ale nijak vážně. Do extraligy chceme se zdravým kádrem, sportovní cestou a finančním zázemím.
     
    Otázka: Jaká vám (Davidu Výbornému a Michalu Brošovi) připadá 1. liga? I s tím výhledem na Budějovice, Viktora Ujčíka v Jihlavě...

    David Výborný: Jedině plus. Myslím, že do budoucna je to jenom dobře jak pro nás, tak i pro lidi.

    Michal Broš: Zatím těžko říct. Nejsem si jistý, jestli přípravné zápasy mi něco ukázaly. Ale určitě je pravda, že čím kvalitnější soupeři, tím lépe pro nás.
     
    Michal Broš: Asi je fakt, že se ode mě hodně očekává. Ale faktem je, že pokud by to tak nebylo, byl by to průšvih.
     
    Michal Broš: Na Spartě mi nebyla nabídnuta další smlouva a ke kývnutí Boleslavi mě vedly rodinné důvody a také to, o čem tu od začátku mluvíme – motivace, cíle. A ty tady jsou. Pro mě je to tady daleko lepší, než hrát někde, kde bychom skončili devátí a plácali se po zádech, jak to dobře dopadlo.
     
    Kapitán David Výborný: Na Liberec už nikdo z nás nemyslí. Pohoda v kabině zatím je. Příprava jako taková se za těch 20 let, co to hraju, moc nezměnila.
     
    Trenér František Výborný: Myslím, že nastartované by to mělo být dobře. Chceme těšit publikum, nechceme je zklamat.
     
    Trenér František Výborný: Spousta trenérů říká "Letos to byla nejlepší příprava." Já to nedělám. Dojmy mám dobré, na klucích bylo vidět, že chtějí, a že tu kvalitu máme. Bylo to vidět jak na trénincích, tak při zápasech. Snažíme se hodně zapojovat i mladé hráče a myslíme si, že i za nějakých těch 6 týdnů je u nich vidět posun.
     
    Trenér František Výborný: Během minulé sezony jsem si nebyl jistý tím, jestli tu budu pokračovat. Baráž mě ale zdravě naštvala a já se rozhodl, že zůstanu. Loni jsem říkal, že nevím, co mě čeká, letos to svým způsobem můžu říct zase, protože přichází nové pravidlo o nasazování nových hráčů. Myslím si ale, že jsme mužstvo kvalitně posílili, a že jsme lepší, než jsme byli. Mluvit o čemkoliv dalším by ale bylo hodně předčasné.
     
    Sportovní manažer Luděk Bukač: Když jsem přišel, mužstvo už bylo vlastně hotové. Teď musíme odhalit případné slabiny a do play-off je odstranit.
     
    Sportovní manažer Luděk Bukač: Jsem rád, že tu z dob, kde jsem tu byl před lety, zůstala spousta hráčů. Na druhou stranu ale klub ušel dlouhou cestu, všechno se hodně zprofesionalizovalo. A to je samozřejmě obrovské plus. Jsem rád, že toho můžu být opět součástí.
     
    Marketingový manažer Suk: Jednání s partnery není jednoduché, dnešní ekonomická situace sportu právě nepomáhá. Musíme poděkovat hlavně firmám ŠKODA AUTO, Odborům OS KOVO a ŠKO-ENERGO. Ale samozřejmě i všem ostatním a také fanouškům, kteří jsou pořád skvělí.
     
    Radim Vrbata: Vždycky budeme hledat cesty, jak na týmu pracovat a pořád jej vylepšovat. Pokud bude šance jej vhodně posílit, určitě to uděláme.
     
    Radim Vrbata: Loňské léto bylo po sestupu velmi těžké. Za rok jsme ale všechno stabilizovali a nyní i vhodně doplnili o hráče, jako je Michal Broš nebo Tomáš Klimenta.
     
    Generální manažer Jan Tůma: V loňské sezoně jsme představili nové logo, což klub posunulo vpřed. Letos jsme se rozhodli pro další inovaci a sáhli jsme po postavě malého hokejisty. Zatím nemá jméno, chceme, aby jej vybrali sami fanoušci. Více informací se již dozví dnes na našem webu. (Fotografii postavy již za chvíli najdete na klubovém Facebooku!)

    Každopádně ale doufáme, že pokud nás něco dovede do extraligy, nebude to tenhle hokejista, ale celý náš tým, dobré výkony a podpora fanoušků.
     
    Pan Plachý se z tiskové konference nakonec omlouvá, povinnosti jej bohužel povolaly jinam.
     
    Dobrý den, vítejte u přenosu z předsezónní tiskové konference BK Mladá Boleslav, které se zúčastní Jan Plachý, Radim Vrbata, Mgr. Jan Tůma, Cyril Suk, Mgr. Luděk Bukač, František Výborný, David Výborný a Michal Broš.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Jitka Čechová

    bahis siteleri