Jihlava – Havířov 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Beroun 3:4 (kon.) | Most – Litoměřice 2:7 (kon.)
Mladá Boleslav – Šumperk 6:1 (kon.) | Motor ČB – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Olomouc – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 11.09.2013, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAKUB HERMAN posílá Olomouc do dvoubrankového vedení! Po přihrávce od Staňka, byl zcela volný před Falterem a střelou mezi betony využívá dvojnásobnou přesilovku. Asistence: Robin Staněk, Jan Jaroměřský.
     
    47:00
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Domácí tým ujel do přečíslení dva na jednoho. MICHAL VODNÝ si párkrát vyměnil kotouč s Rácem, který mu jej vrátil a Vodný krásně vymíchal Faltera. Asistence: Roman Rác.
     
    45:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom domácí tým vyrovnává! Puk se po střele Kucharczyka odrazil na hokejku PAVLA SELINGRA, který vystřelil již do prázdné brány vyrovnávající branku domácích. Asistence: Radim Kucharczyk, Mario Cartelli.
     
    15:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčtí se dostávají do vedení, když se v udělené výhodě prosadil VOJTĚCH NĚMEC, který se dostal k odraženému puku mezi kruhy a svou střelou nad beton Vošvrdy posílá hosty do vedení. Asistence: Eduard Kadela, Jan Křivohlávek.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 46. Selingr (Kucharczyk, Cartelli), 47. Vodný (Rác), 51. Herman (Staněk, Jaroměřský) – 16. Němec (Kadela E., Křivohlávek)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Bartoň (C), Ondrušek, Cartelli, Kadela R., Jaroměřský, Staněk – Pekr, Řípa, Herman – Kucharczyk, Diviš, Selingr – Rác, Knotek, Vodný – Švaňhal, Králík, Kindl.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Bilčík, Dlapa, Rangl, Malena, Dietz, Hruška – Laš, Dolníček (C), Čuřík – Vondráček, Nahodil, Wasserbauer – Kadela E., Křivohlávek, Němec – Paták, Moučka, Přibyl.

    Rozhodčí: Jeřábek – Adamec, Poruba

    Diváci: 714
    bahis siteleri