Třinec – Liberec 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
K. Vary – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 5:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 13.09.2013, 18:30 • Tipsport Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pátá právě teď odbila...A kuriózní cestou. Hosté nechali bez povšimnutí v brankovišti ležet puk a dezorientovaný Kantor si jej srazil do branky. Gól je připsán TOMÁŠI ROLINKOVI. Bez asistence.
     
    36:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TON se trefuje ranou z pravého kruhu, kterou ještě otřel o tyčku branky Hradce a vyrovnává klubový střelecký rekord Jiřího Zelenky. Zaznamenává svůj 254. extraligový gól v dresu Sparty. Asistence: Tomáš Rolinek a Vladimír Sičák.
     
    33:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tenhle gól si Kantor za rámeček nedá. Na pravém křídle se uvolnil DOMINIK PACOVSKÝ a z poměrně velké vzdálenosti přesně mířenou střelou posílá domácí do dvougólového vedení. Asistence Jan Piskáček a Jaroslav Hlinka.
     
    28:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po šesti vteřinách KAREL KUBÁT využívá početní výhodu nechytatelnou dělovkou od modré čáry. Tahle posila se Pražanům skutečně vyplácí. Asistence: Karel Pilař a Lukáš Pech.
     
    11:29
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jenže hosté z nenápadné akce vyrovnávájí. Trefuje se TOMÁŠ HARANT. Asistence: Tomáš Knotek.
     
    10:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale domácí využívají ještě rozhozené obrany hostů. Střelu od modré čáry ukryl za obránce před Kantorem JAN ŠVRČEK a gólman hostí mohl jen sledovat, jak puk zaplul k tyči jeho branky. Asistence: Lukáš Klimek a Vladimír Sičák.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 11. Švrček (Klimek, Sičák), 29. Kubát (Pilář, Pech), 34. Pacovský (Piskáček, Hlinka), 37. Ton (Rolinek, Sičák), 52. Rolinek – 12. Harant (Knotek)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Piskáček, Pilař, Kubát, Sičák, Švrček, Gřegořek, Hrbas – Rolinek, Pech, Kumstát, Pacovský, Hlinka, Ton, Buchtele, Přibyl, T. Rachůnek, I. Rachůnek, Simon, Klimek. Trenér: Jandač.
    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Vydarený, Frühauf, Mikuš, Ptáček, Harant, Pláněk, Plašil – Podlešák, Mertl, Tvrdík, Šimánek, Knotek, Dej, Květoň, Langhammer, Suja, Rousek, Červený, Švihálek. Trenér: Draisaitl.

    Rozhodčí: Šindler, Pavlovič – Pešek, Jelínek

    Diváci: 4431
    bahis siteleri