Liberec – Tatran 2:10 (kon.)
konec
FBC Liberec
2:10 (0:1, 1:5, 1:4)
ESA logistika Tatran Střešovice
Úterý 17.09.2013, 17:50 • Sportovní hala Dukla, Liberec • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    56:24
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Po rozehrávce z blízkosti branky domácích, které se ujal Heřmanský, zakončil do růžku branky ONDŘEJ RIEBAUER. Střešovice se tak dočkaly desátého gólu. Asistence: Petr Heřmanský.
     
    54:23
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A blížíme se k dvoucifernému číslu na straně Tatranu. Devátý zážez přidává ONDŘEJ RIEBAUER, když dokázal využít zmatenosti Vaníčka a trefil poloodkrytou horní část branky. Asistence: Michal Podhráský.
     
    52:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká snaha v posledních minutách se úročí v branku domácích! Ze středu hřiště se dělovou ránou prosadil PETR CHVOJKA. Že by začátek obratu? Bez asistence.
     
    45:32
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tohle už je pro domácí kruté. Osmý zásah si na konto připsal TOMÁŠ NUSHART, když dobře zpracoval přihrávku od Richtera a poslal puk gólmanovi Liberce za záda. Asistence: Martin Richter.
     
    40:48
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Sedm! Hned na úvod závěrečné části si Střešovičtí vytváří ještě větší odstup. Gruber poslal míček před branku, kde se ho ujal MAREK VÁVRA a z blízkosti brankáře puk prošťouchl do klece. Asistence: Jakub Gruber.
     
    37:28
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Kdo zastaví tenhle rozjetý vlak jménem Tatran Střešovice?! JAKUB SLAVÍK zkompletoval hattrick, když po přihrávce Fridricha zasunul míček za bezmocného Vaníčka. Asistence: Milan Fridrich.
     
    35:36
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Oproti první dvacetiminutovce nyní vidíme gólové hody. Tatranu se nelíbil gól v jejich síti, a tak s odpovědí přišel ONDŘEJ RIEBAUER. Příležitost mu připravil Podhráský, který se tak podílí už na třetí brance dnešního duelu. Asistence: Michal Podhráský.
     
    34:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale pozor, Liberec se jen tak bez boje nevzdá! Krupička připravil míček PROKOPU FERDANOVI, a tomu se po mnoha zmařených šancích konečně daří skórovat. Střelu si přesně vyměřil a Kafka se za míčkem pouze ohlédl. Asistence: Jan Krupička.
     
    33:11
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Čtyřka už svítí na světelné tabuli. Liberečtí se snažili o protiútok, ale nepohlídali si zadní vrátka. Toho využil Tomáš Vávra, který poslal míček na MARKA VÁVRU a Střešovice tak získávají solidní náskok. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    29:10
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už budou domácí florbalisté dohánět těžko. V rychlém protiútoku se před libereckou svatyni probojoval TOMÁŠ NUSHART, míček Vaníčkovi propadl a Tatran se tak může radovat z tříbrankového náskoku. Bez asistence.
     
    25:17
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tatran přenesl hru na druhou stranu a navyšuje svůj náskok. O gól se zapřičinili stejní hráči jako u první úspěšné střely Střešovic, Podhráský poslal na JAKUBA SLAVÍKA, který z blízkosti umístil puk za Vaníčka. Asistence: Michal Podhráský.
     
    04:23
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre! Po přihrávce z rohu od Podhráského zamířil přesně JAKUB SLAVÍK . Liberecký gólman se za míčkem pouze ohlédl. Asistence: Michal Podhráský.

    Tomáš Dolejš


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 35. Ferdan (Krupička), 53. Chvojka – 5. Slavík (Podhráský), 26. Slavík (Podhráský), 30. Nushart, 34. M. Vávra (T. Vávra), 36. Riebauer (Podhráský), 38. Slavík (Fridrich), 41. M. Vávra (Gruber), 46. Nushart (Richter), 55. Riebauer (Podhráský), 57. Riebauer (Heřmanský)


    FBC Liberec: Vaníček (Prokeš J.) – Klucho, Uglanov, Marek, Veselý, Haspeklo, Böhm, Krupička – Blažek, Valešk, Galbavý, Hůza, Brožek, Pastor, Ferdan, Chvojka, Král, Vážný, Reymar.
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Němeček) – Podhráský, Heřmanský, Deutsch, Fořt, Dušek, Ježek, Syrovátko – Nushart, Vávra T., Kolísko Jiří, Richter, Riebauer, Kolísko Jan, Vávra M., Slavík, Gruber, Fridrich, Hartman.

    Rozhodčí: Nábělek, Štengl