Tisková konference SK Slavia Praha (kon.)
konec
Tisková konference SK Slavia Praha

Čtvrtek 19.09.2013, 10:30Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, děkujeme za pozornost. (10:53:27)
     
    Koubek ohledně brankářské jedničky: To vůbec nevím, posledně byla jednička čtyřka. Doufám, že tam nebudu muset já. (smích)
     
    Koubek ohledně kádru včetně Martina Fenina. Každé mužstvo potřebuje posílit, i Slavia. Musíme teď udělat inventuru kádru. Jestli se něco za pochodu podaří, tak bych byl rád.
     
    Šeterle ohledně délky kontraktu: Dohodli jsme se na smlouvě na neurčitou dobu.
     
    Koubek ohledně aféry "sedmilhář", v níž byl i Mičola: Pro mě to není žádné téma. I když jsem byl hráč já, tak jsme trenéry pomlouvali. To byly řeči u piva, u kávičky. Tohle si dají na facebook... Hráči se mi několikrát omluvili a já v tom nic nehledám. Mičola se pod mým působením dostal do Francie. Vše je v pořádku.
     
    Koubek ohledně špatné domácí bilance Slavie: Na Kladně, když jsem působil, se říkalo, že když se nedařilo, že zakopali psa pod trávník. Ale tohle dělat nebudeme a zkusíme zlepšit výkonnost.
     
    Koubek ohledně ambicí Slavie na titul: Na počkání to určitě nebude.
     
    Koubek ohledně tří těžkých zápasů, které nadcházejí: To je smrtelný koktejl, otázka pod pás. (úsměv) Doufám, že pomůže ten impuls změny trenéra, že to mužstvo namotivuje. To by byl nejlepší výsledek mého snažení, body jsou teď mimo.
     
    Koubek na dotaz ohledně problému Slavie: Spousta věcí... Když doma dostanete 11 gólů, tak asi určitě nefunguje defenzíva. Musíme si nastínit nové principy, jak naše hra bude fungovat. Pokusíme se to nějak vylepšit, to je náš denní chléb.
     
    Šeterle na dotaz ohledně osudu Michala Petrouše: Budeme to teprve řešit. Zatím pro to nemám konkrétní odpověď. Michal Petrouš ale asi bude uplatněn u jiných týmů Slavie. Taková byla dřívější dohoda a tu dodržíme.
     
    Koubek na dotaz ohledně realizačního týmu: Ve funkci jsem několik hodin, nejprve musím poznat detailněji hráče, z televize to nepoznám. A u asistentů je to to samé.
     
    Šeterle na dotaz ohledně jiných trenérů (Cipro, Hapal): Všech trenérů, kteří byli jmenováni s postem trenéra Slavie, si vážím. S nikým jsem neměl negativní zkušenost. Ale volba na samém začátku padla na pana Koubka a o nikom jiném jsme neuvažovali.
     
    Koubek na dotaz ohledně sparťanské minulosti: Tuto otázku jsem očekával. Už si ani nepamatuji, že jsem ve Spartě byl. Ale je to fakt, tak se z toho vyvlékat nechci. Beru to jako profesionál. Dřív byl o mě zájem a ozvala se Sparta, byl jsem tam jenom čtyři roky.
     
    Šeterle na dotaz, čím trenér Koubek Slavii pomůže: Všichni to víme, pan Koubek je náročný trenér. Už jsem to kdysi poznal v Plzni. O moderních trendech nemluví jen v kanceláři, ale uplatňuje to i na hřišti. Mužstvu vždy vtisknul svoji tvář a prosadil se vlastním rukopisem. Víme, co můeme od pana Koubka očekávat.
     
    Šeterle na dotaz ohledně spolupráce s trenérem Koubkem v Mladé Boleslavi: V sobotu jsme si v užším vedení vyhodnotili možnosti převzetí A-týmu jiným trenérem. A domluvili jsme se na jménu pana Koubka. A pak už to bylo jen na něm a na asociaci, pokud nám ho pustí. Míru Koubka znám déle než dvacet let. Působení v Boleslavi bylo jen jedním z plusových bodů.
     
    Koubek na dotaz ohledně špatné situace ve Slavii: Psali mi SMSky, že jsem vrah. Ale tohle je sport, fotbal je život. Někdy to jde hůř, někdy lépe.
     
    Koubek na dotaz ohledně zimy, kdy FAČR vyhodnotí Koubkovu roli: To se vyhodnotí až pak a uvidíme na zájmu obou stran.
     
    Koubek na dotaz ohledně dvou rolí: Komplikace to není, čeká mě víc práce. Musel jsem o tom přemýšlet, jak to půjde skloubit. Slavia ale od začátku věděla, že určitý termínový střet je, ale počítá s tím. Je tam týden, kdy se budu muset opřít o své asistenty. To byla jedna z podmínek. Upřednostňuje se mise u devatenáctek, ale Slavia to ví.
     
    Koubek na dotaz ohledně absence pravidelné trenérské práce: Zpočátku to neschází, ale tělo je navyklé a pak to začne scházet... Ten návyk a určitá nuda už pro mě nebylo to pravé ořechové a jsem rád, že se to rozhýbalo.

    Václav Baumann

    bahis siteleri