LG Bratislava – Biel 4:0 (kon.) | Oberwil – London 7:1 (kon.) | Dirty Birds – Skalica 0:1 (kon.)
Biel – London 4:2 (kon.) | Nitra – LG Bratislava 1:0 (po s.s.) | Pardubice – Oberwil 2:3 (kon.)
Belpa – Skalica 2:3 (kon.) | Vlašim – Hr. Králové 3:2 (2:0 po s.s.) | Dirty Birds – London 4:1 (kon.)
konec
Oberwil Rebells
7:1 (4:1, 3:0)
London Crusaders
Pátek 20.09.2013, 09:00 • ČEZ Arena Pardubice • Světový pohár klubů
     
    27:55
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Na rozdíl šesti branek zvyšuje PATRICK DÖBELI, kterého do samostatného úniku vyslal Zürcher a prvně jmenovaný se střelou švihem z merikruží nemýlil. Asistence: Flavio Zürcher, Marc Fluri.
     
    26:15
    A byl to opět Schildknecht, který mohl zavěsit za padajícího Tyrola, k překvapení všech ale míček za brankovou čárou nekončí. Gólman Britů následnu svoji klec posunul a následuje buly po jeho levé straně.
     
    25:42
    Oberwil mohl přidat další branku! V brankovišti dorážel do poloodryté kasy Tyrola Schildknecht, avšak trestuhnodně tuto šanci neproměnil.
     
    24:42
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Jak důležité je mít v týmu Kudelu! Ten si míček popotáhl od pravého mantinelu až do prostřed hřiště, rozhlédl se a měl před sebou volno, tak si to namířil až před Tyrola odkud našel u pravé tyče volně stojícího SEVERINA MEIERA, jenž už měl jednoduchou práci a dorazil míček do odkryté klece Londýna. Asistence: Tomáš Kudela, Thomas Bosshard.
     
    20:26
    Londýn šel do rychlého protiútoku a při něm fauloval Tomáš Kudela v dresu Oberwilu. Ten si "užije" dvě minuty "slávy" na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    19:31
    Když nepomůže branková konstrukce, tak zasáhne skvěle chytající Tyrol! Kdyby ho Londýnští neměli, tak by dostali o dost více branek.
     
    18:45
    Oberwil je znovu u moci míčku a Sutcki byl blízko gólu! Jeho střela z vrcholu kruhů však lízla tyč Tyrolovy kasy.
     
    18:01
    Rebelové rozjíždějí rychlé kombinace na jeden dotek a od modré střílel Melliger, Tyrol se však dokázal rychle přemístit a jeho střelu ukrývá pod svoji výstrojí.
     
    17:23
    Oberwil bude hrát další přeslivou hru. Na trestnou lavici useda Jakub Urbanec (LON) za příliš mnoho hráčů na hrací ploše. Urbanec v tom je sice nevinně, ale nenadělá nic.
     
    16:16
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná kombinace, kterou vyprodukoval nahrávající Sterchi, který našel mezi kruhy nabíhajícího PATRICKA DOBELIHO a ten se z první nemýlil. Asistence: Yves Sterchi, Andrew Hildreth.
     
    15:33
    Marty (OBE) střílel z první z vrcholu kruhů, Tyrol byl však pozorný a jeho střelu vyrazil do rohu.
     
    12:28
    Stucki střílel z otočky, ale Tyrol prot němu vytáhl úžasný zákrok a vymrštěnými betony míček vyráží do ochranné sítě za jeho kasou!
     
    11:42
    Další a další projektil se snáší na oberwilskou svatyni.
     
    11:09
    Londýnští vysílají na Melligera od modré čáře tvrdou střelu!
     
    10:46
    Schildknecht dostává Rebely do tří, jelikož se provinil držením protihráče a Londýn tak bude hrát 34 vteřin dlouhou přesilovku čtyř proti třem.
     
    09:37
    O malou chvilku ho ale za stejný hřích doplňuje Beiersdöfer Mathias (OBE).
     
    09:20
    Tuček (LON) odchází na trestnou za podražení.
     
    08:52
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Vzápěti se však radují z gólu na druhém konci hřiště! Metzi tři tyče přesně zamířil z bezprostřední blízkosti MATHIE SCHILDKNECHT. Asistence: Fabian Kieser, Grégory Dumas.
     
    08:30
    London právě vstřelil branku!
    Goool! Londýnští dávají první branku na turnaji! Zasloužil se o ní rychlonohý útočník VOJTĚCH KRIŠTOF, který se prosmýkl kolem mantinelu a namířil si to až před Melligera. Tomu nedal šanci střelou švihem pod jeho lapačku. Asistence: Branislav Holzer, Martin Holzer.
     
    07:24
    Po další využité hře v početní převaze pokračují Rebelové ve stejném stylu a vysílají na strážce londýnské kasy jednu střelu za druhou.
     
    06:57
    Oberwil právě vstřelil branku!
    A je to znovu YANNICK STERCHI, který střílí od modré, avšak tentokrát zamířil nad lapačku Tyrola. Asistence: Andrew Hildreth, Yves Stucki.
     
    06:45
    Rebelové kombinují s přesností švýcarských hodinek a připravují se k dalšímu smrtícímu zásahu!
     
    05:35
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Švýcaři hodně rychle využívají dvojnásobnou přesilovku. Rebelové si rychle na modré čáře předali míček, od které z první střílel YANNICK STERCHI, jehož prudká si to namířila příma k pravé tyči Tyrolovy svatyně. Asistence: Andrew Hildreth, Yves Stucki.
     
    05:31
    Oberwil bude hrát pět na tři! Londýnský celek oslabí obránce Rusitovič.
     
    05:12
    Londýnští vyloženě nestíhají rychlý pohyb Švýcarů a musejí si pomáhat fauly. Na trestnou lavici tentokrát putuje Martin Holzer za podražení.
     
    03:26
    Oberwil právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovou hru! Po další krásné kombinaci střílel z vrcholu kruhů TOMÁŠ KUDELA a ten sovji dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Raphael Melliger, Thomas Bosshard.
     
    03:18
    Sérii rychlých přihrávek na jeden dotek zakončil znovu Melliger střelou od modré! Ta končí na hrudi londýnského gólmana.
     
    02:54
    Melliger vyslal na Tyrola pořádnou jedovku! Ten si s touto pumelici ale poradil.
     
    02:39
    Oberwil zahrozil z rychlého protiútoku a faulem si musel pomoci Radovan Rusitovič, který usedá na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    00:46
    Hildreth (OBE) vyprášil střelou přímo z buly betony Tyrola!

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 4. Kudela (Melliger, Bosshard), 6. Sterchi (Hildreth, Stucki), 7. Strechi (Hildreth, Stucki), 9. Schildknecht (Keiser, Dumas), 17. Döbeli (Sterchi, Hildreth), 25. Meier (Kudela, Bosshard), 28. Döbeli (Zürcher, Fluri) – 9. Krištof (B. Holzer, M. Holzer)


    Oberwil Rebells: P. Melliger (Sidler) – Bossard, Döbeli, Hildreth, Dumas, Kudela, Beiersdörfer, A. Marty, Fluri – Schildknecht, Keiser, Meier, R. Melliger, Sterchi, Merz, Nisevic, Roušal, Stucki. O. Marty, Müller, Zürcher.
    London Crusaders: Tyrol – M. Machetanz, Rusitovič, Lorencik, Keckes, Galdun, Bláha, Tuček, B. Holzer – J. Machetanz, Horváth, Železnik, Urbanec, Vaniak, M. Holzer, Krištof.

    Rozhodčí: P. Škrobák, Trpiš.
    bahis siteleri