LG Bratislava – Biel 4:0 (kon.) | Oberwil – London 7:1 (kon.) | Dirty Birds – Skalica 0:1 (kon.)
Biel – London 4:2 (kon.) | Nitra – LG Bratislava 1:0 (po s.s.) | Pardubice – Oberwil 2:3 (kon.)
Belpa – Skalica 2:3 (kon.) | Vlašim – Hr. Králové 3:2 (2:0 po s.s.) | Dirty Birds – London 4:1 (kon.)
konec
SHC Belpa 1107
2:3 (1:1, 1:2)
HbK HOKEJMARKET Skalica
Pátek 20.09.2013, 19:00Světový pohár klubů
     
    29:21
    Belpa hraje bez brankáře!
     
    27:08
    Obrana Belpy si počíná velmi lehkovážně! Nyní nechala před brankou úplně volného Pavola Petráše, který dostal přihrávku a zakončil. Švýcaři mohou děkovat svému brankáři, jenž je teď opravdu podržel!
     
    24:30
    Skalica právě vstřelila branku!
    A to se jí také daří! Slovenská lavička vybouchla nadšením poté, co volný míček po střele Kajby dorazil do sítě JAROSLAV MARTINUSÍK – 2:3! Asistence: Filip Kajba a Milan Sobol.
     
    23:31
    Skalica právě vstřelila branku!
    Toto si obrana Belpy za rámeček nedá! Po skvělé samostatné akci se do úniku dostal MILAN RAMPÁČEK, který nekompromisní ranou pod víko znovu srovnává skóre čtvrtfinálového utkání – 2:2! Bez asistence.
     
    22:01
    Kouč Belpy si osm minut před koncem řádné hrací doby vybírá oddechový čas!
     
    19:38
    Belpa bude hrát přesilovou hru. Akci Denise Vadíka zastavil zbytečným útočným faulem Radoslav Petrovič (SKA), jenž si půjde odsedět menší trest za držení k trestoměřičům.
     
    15:49
    Belpa právě vstřelila branku!
    Krátce po začátku druhého dějství zde máme znovu zvrat ve skóre! Švýcarské mužstvo se dnes podruhé dostává do vedení a to poté, co od pravého mantinelu posunul Hudeček míček na střed na MARKA MÜLLERA, který z první propálil vše před sebou – 2:1! Asistence: Lukáš Hudeček a Daniel Fahrni.
     
    11:50
    Přesilovou hru ukončuje Marc Müller (BEL) zbytečným držením v útočném pásmu. Pokračovat se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    10:58
    Výhoda je u konce. Za katr putuje Patrik Filo (SKA), jehož trest je definován jako držení. Belpu čeká první početní výhoda v dnešním zápase.
     
    08:30
    Skalica právě vstřelila branku!
    Příliš dlouho se však švýcarský tým z vedení neradoval! Minutu na to totiž elegantní samostatnou akci předvedl JAROSLAV MARTINUSÍK, když se nejprve efektivní kličkou zbavil obránce a posléze skvěle vykoupal brankáře Hofmann – 1:1! Asistence: Filip Kajba.
     
    07:29
    Belpa právě vstřelila branku!
    Počínání v útočné třetině slovenským hokejbalistům nevyšlo podle představ a na druhé straně přichází trest! Rychlý protitútok přenesl hru na levou stranu, kde ho přihrál na střed, odkud přesnou střelou skóroval PETR RYBON – 1:0! Asistence: Alessio Faina a Yannick Strähler.
     
    00:49
    Ve stejném čase dostává Jim Nistas (BEL) desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    00:49
    Jejich aktivitě budiž v tuto chvíli konec. Radovan Pollák dostal hokejkou do obličeje od Tylera McFaddena (BEL), který je za smolný přestupek poslán na trestnou lavici. Navíc dostává trest 2 + 2 minuty.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 8. Rybon (Faina, Strähler Y.), 16. Müller (Hudeček, Fahrni D.) – 9. Martinusík (Kajba), 24. Rampáček, 25. Martinusík (Kajba, Sobol)


    SHC Belpa 1107: Hofmann – Burch, Fahrni T., Fuchs, Meier, Novis, Strähler Y., Streich, Trachsel – Fahrni D., McFadden, Müller, Schindler, Nistas, Rybon, Schärer, Wittwer, Faina, Hudeček, Reber, Strähler R.
    HbK HOKEJMARKET Skalica: Brdečka (Kučera) – Sobol, Vymyslický, Petráš, Smetana, Filo, Janáč, Zelenka – Martinusík, Kajba, Černek, Smetana, Krajsa, Petrovič, Patinka, Konínek, Rampáček, Škadra, Vadík, Pollák, Ivánek
    bahis siteleri