LG Bratislava – Biel 4:0 (kon.) | Oberwil – London 7:1 (kon.) | Dirty Birds – Skalica 0:1 (kon.)
Biel – London 4:2 (kon.) | Nitra – LG Bratislava 1:0 (po s.s.) | Pardubice – Oberwil 2:3 (kon.)
Belpa – Skalica 2:3 (kon.) | Vlašim – Hr. Králové 3:2 (2:0 po s.s.) | Dirty Birds – London 4:1 (kon.)
po s.s. (2:0)
HBT Vlašim
3:2 (0:1, 2:1 - 0:0)
HBC Hradec Králové 1988
Pátek 20.09.2013, 20:00Světový pohár klubů
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBT Vlašim! Střelcem rozhodujícího nájezdu je JAN STŘECHA.
     
    26:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď jako hrom a hradecká střídačka bouří! Vlašimští si nedokázali pokrýt hráče soupeře ve vlastním obranném pásmu a JAN BACOVSKÝ je za to potrestal střelou do prázdné branky. Asistence: Tomáš Jiřík, Petr Novák.
     
    25:58
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Brankář Šimara a jeho spoluhráči se rozčilují, neboť si myslí, že branka byla posunuta dříve, než se míček dostal přes brankovou čáru. Sudí Škrobák byl ale blízko a branku uznává. JAN STŘESKA byl tím úspěšným hráčem, který protlačil míček mezi tři tyče. Bez asistence.
     
    17:51
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Prakticky ihned po vhazování se ke střele dostal MARTIN ŠPALE, Šimara měl možná zakrytý výhled, a proto nestihl včas zareagovat. Asistence: Libor Topolánek.
     
    12:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    První střelu ještě dokázal Straka vyrazil, na další ostrou ránu kapitána PETRA ŠVANDY už byl ale krátký. Přesilovka je tak využita, Piráti jdou do vedení. Asistence: Jan Fišer.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 18. Špale (Topolánek), 26. Střeska, rozh. náj. Střecha – 13. Švanda (Fišer), 27. Bacovský (Jiřík, Novák)


    HBT Vlašim: Straka (Krejčíř) – Nýdl, Střeska, Čičatka, Kieler, Blažek, Špale, Gärtner – Topolánek, Horák, Wróbel, Střecha, Průcha, Dušek, Slanina, Juráček, Burda, Šindelář, Bartejs. Trenér: Václav Čičatka ml.
    HBC Hradec Králové 1988: Šimara (Mroviec) – Dvořáček, Černý, Fišer, Hora, Hrabica, Jiřík, Švanda, Veselý, Růžička – Bacovský, Fišer, Hrubý, Ježek, Novák, Nutil, Petr, Sádovský, Svoboda, Tesař, Weishaupt, Štěpánek, Lux, Jandát. Trenér: Jaroslav Pavlík.

    Rozhodčí: Hrazdira, P. Škrobák
    bahis siteleri