konec
Formule 1: VC Singapuru

Vítěz: S. Vettel

Neděle 22.09.2013, 14:00 • Okruh: Marina Bay, Singapur • Formule 1
     
    Sebastian Vettel si díky triumfu v Singapuru už téměř jistě zajistil čtvrtý titul mistra světa v řadě. O něj by ho mohla připravit jen shoda náhod. Příští Velká cena je na programu 6. října, kdy se na okruhu Jeongam pojede Grand Prix Koreje. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a za 14 dní se na vás budu opět těšit. Příjemný zbytek dne. (16:20:51)
     
    Všichni tři jezdci už jsou na stupních vítězů a my si poslechneme hymny vítěze a vítězné stáje. Následovat bude předání cen a tradiční šampaňské.
     
    Konečné pořadí Velké ceny Singapuru: 1. Vettel, 2. Alonso, 3. Räikkönen, 4. Rosberg, 5. Hamilton, 6. Massa, 7. Button, 8. Pérez, 9. Hülkenberg, 10. Sutil. Závod nedokončili Ricciardo, Grosjean, Di Resta a nakonec v posledním kole musel odstoupit i Mark Webber, jehož zradilo auto, které se navíc ocitlo v plamenech.
     
    Konec závodu.
     
    61
    SEBASTIAN VETTEL za přítomnosti ohňostroje jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně Singapuru! Druhý dojel Fernando Alonso, třetí Kimi Räikkönen.
     
    61
    Jezdci najeli do posledního kola a Sebastian Vettel si jede pro vítězství ve Velké ceně Singapuru.
     
    60
    Nico Rosberg se na konci 60. kola prohnal kolem Webbera a už je čtvrtý.
     
    60
    Průběžné pořadí. 1. Vettel, 2. Alonso, 3. Räikkönen, 4. Webber, 5. Rosberg, 6. Hamilton, 7. Massa, 8. Button, 9. Pérez, 10. Hülkenberg.
     
    59
    Felipe Massa zaútočil na Jensona Buttona, který ovšem ataku svého soupeře odolal. Ovšem ne na dlouho, protože o pár okamžiků později přeci jen Massa Buttona předjel.
     
    58
    Rosberg teď bojuje jako lev a už se přes Buttona probojoval na pátou pozici. Také Lewis Hamilton se prohnal kolem Sergia Péreze.
     
    57
    Nico Rosberg si vyšlápl na Sergia Péreze, který mu nekladl žádný odpor a Němec se tak před svého soupeře dostal.
     
    57
    Na trati teď vlají kvůli Di Restově nehodě žluté vlajky.
     
    56
    Paul di Resta nezvládl nájezd do zatáčky a i on narazil do bariéry. Ani jezdec stáje Force India tak nespatří cíl.
     
    55
    Průběžné pořadí. 1. Vettel, 2. Alonso, 3. Räikkönen, 4. Button, 5. Webber, 6. Pérez, 7. Rosberg, 8. Hamilton, 9. Massa, 10. Hülkenberg.
     
    55
    Netrvalo dlouho a Iceman se probojoval na stupně vítězů! Čistým a férovým způsobem teď předjel Jensona Buttona.
     
    54
    Kimi Räikkönen do závodu sice odstartoval z 13. pozice, jenže momentálně krouží na 4. místě, což je pro něj vzhledem k pokažené kvalifikaci velký úspěch.
     
    53
    Na vedoucí pozici jedoucí Vettel má na druhého Alonsa náskok 15,5 vteřiny. Pokud se nebudou v Marina Bay dít nějaké zázraky, tak už je o vítězi GP Singapuru rozhodnuto.
     
    52
    Lewis Hamilton trochu probrzdil do jedné ze zatáček, ale naštěstí vše zvládl a tento "manévr" se obešel bez kolize.

    Michal Šandor