Chodov – Bohemians - NE 5:6 (po pr.)
po prodl.
FAT PIPE Florbal Chodov
5:6 (3:1, 0:1, 2:3 - 0:1)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Čtvrtek 26.09.2013, 19:10 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    62:41
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Přesná přihrávka od Bočanové našla před bránou GABRIELA ŽŮRKOVOU, která přesnou střelou rozhoduje tohle utkání. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    59:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tlak Bohemky byl v závěru obrovský a přináší vyrovnání. Skvělou přihrávku před bránu dokázala zpracovat ve vzduchu HANA POLÁKOVÁ, která dokázala míček dostat do sítě. Asistence: Adéla Bočanová
     
    55:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá přesilovou hru! Petra Beránková našla přesnou přihrávkou na druhé straně JANU VOJÁČKOVOU, která přesnou střelou pod horní tyčku posílá Chodov znovu do vedení. Asistence: Petra Beránková.
     
    54:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hráčky Chodova po vstřelené brance polevily a přichází trest od Bohemians. Po přihrávce Adély Bočanové se míček dostal ke GABRIELE ŽŮRKOVÉ, která svou střelou opět vyrovnává stav utkání. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    54:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Míček se dostal za bránou k Janě Vojáčkové. Ta se podívala před bránu, kde uviděla úplně volnou PETRU BERÁNKOVOU, pro kterou to byla snadná pozice. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    48:29
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno. Střelu Polákové dokázala před bránou tečovat do brány DAGMAR SURÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    39:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tlak hostů přináší snížení. Bohemka teď měla několik příležitosti na Provázkovou. Ta dokázala vyrazit dvě střely ale na třetí od ADÉLY BOČANOVÉ už nedosáhla. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    14:51
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians se ale vrací do zápasu! Po přihrávce Bočanové se míček dostal k GABRIELE ŽŮRKOVÉ, která snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Adéla Bočanová
     
    14:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov už vede o tři branky. Po přihrávce Jany Vojáčkové se míček dostal k PETŘE BERÁNKOVÁ, která svou střelou dává další branku Chodova. Asistence:Jana Vojáčková.
     
    12:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tlak Chodova přináší další branku. Od půlky to napřáhla NIKOLA KUCHAŘOVÁ. Christiánová si na míček šáhla, ale brance zabránit nedokázala. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    10:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov využívá svůj úvodní tlak. Před bránou se ocitla úplně volná Jana Vojáčková, která ještě nedokázala překonat brankářku Christiánovou, ta míček vyrazila před sebe kde čekala úplně volná DOMINIKA STEINBACHOVÁ, která už dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Jana Vojáčková.

    MCh

    Branky a nahrávky: 11. Steinbachová (Vojáčková), 13. Kuchařová (Vojáčková), 15. Beránková (Vojáčková), 55. Beránková (Vojáčková), 56. Vojáčková (Beránková) – 15. Žůrková (Bočanová), 40. Bočanová (Žůrková), 49. Surá (Poláková), 55. Žůrková (Bočanová), 60. Poláková (Bočanová), 63. Žůrková (Bočanová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková, Klabanová – Tučková, Koubová, Dvořáková, Lacková, Steinbachová, Tožičková, Mrázková, Kuchařová, Jiříčková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Svobodová, Matoušková, Polívková, Vaníčková, Řepková, Bachmaierová
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková, Christianová – Zielenkiewiczová, Vavrečková, Jelínková, Hyršlová, Nguyenová, Žůrková, Nemravová, Surá, Šmídová, Reischlová, Poláková, Černá, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Burdová, Bočanová

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 307