Liberec – HC Litvínov 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 26.09.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Duel je u konce, Litvínov vyhrál pod Ještědem 4:1 a připisuje si tři body. Hosté dnes především pečlivě bránili, Bílí Tygři si vytvořili pouze minimum brankových příležitostí. Přeji příjemný zbytek večera. (18:11:27)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Belovič puk příliš podebral, kotouč skončil v hledišti a útočník dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    58:01
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí části. Kotouč je v útočném pásmu Bílých Tygrů, závěrečný nápor v podání domácího celku ovšem nepřichází.
     
    56:32
    Gólman Soukup musel vystartovat z brankoviště, aby zalehl volný puk. Za kotoučem už totiž spěchal Vlk, ale litvínovský brankář byl u černé pryže včas.
     
    55:38
    Langhammer se dostal do strkanice se Strejčkem a rozhodčí posílá oba rozčílené hráče na trestnou lavici za hrubost.
     
    55:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Až pět minut před koncem základní hrací doby se Bílí Tygři dočkali prvního gólu. Po sérii kostrbatých přihrávek se kotouče zmocnil MATĚJ PSOTA a z vrcholu kruhu prostřelil Soukupa. Asistence: Adam Dlouhý, Radek Pilař – 1:4.
     
    53:20
    Litvínov je na rozdíl od svého soka v ofenzivní třetině pohyblivější a častěji pálí. Agilní Zdeněk vystřelil přes beka a vzápětí i přihrával, Stezka zakročil bezchybně.
     
    51:42
    Stezka už odklepal poslední vteřinky liberecké početní převahy a soupeř hraje v plném počtu.
     
    50:43
    Domácí se drží před Soukupem, Psota se zorientoval na kruhu a vypálil z otočky. S lehkou střelou si ale gólman poradil a Litvínov se posléze osvobodil.
     
    49:41
    Tvrdý zákrok Martina Kokeše, jenž za svůj prohřešek vyfasoval dvě minuty + desetiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Liberec si zahraje další přesilovku.
     
    48:58
    Langhammerův rozjezd zastavil čárový sudí a hra je pro ofsajd přerušena. Buly ve střední třetině.
     
    48:00
    Zápas trošku ztratil náboj. Týmy se v těchto minutách pravidelně střídají v útočné aktivitě, ale nikterak strhující hokej k vidění není. Do hry začínají promlouvat nepřesnosti.
     
    45:40
    Dominik Čeřovský mohl chvilku po svém návratu z trestné lavice skórovat. Od hrazení si vybruslil až mezi kruhy a pálil bekhendem, Stezka však jeho zakončení zneškodnil. Puk vyrazil nad břevno.
     
    45:18
    Přesilová hra Bílých Tygrů se blíží ke konci, domácí jsou bezradní. Havlasův pokus ze spodní části kruhu nemohl Soukupa ohrozit, brankář se přitiskl ke své tyčce včas.
     
    43:27
    Litvínov byl pod tlakem, Čeřovský se provinil krosčekem a už vydechuje na trestné lavici.
     
    43:15
    Bílí Tygři rychle přenesli hru a mohli slavit. Reiniš poslal přihrávku Havlasovi přesně do jízdy, druhý jmenovaný čelil v přímém souboji už pouze brankáři. Zkoušel kličku do bekhendu, ale v zakončení selhal.
     
    42:19
    Nápor libereckých mladíků se nekoná. Domácí ve třetí části ještě nebyli v útočné třetině, jsou naopak pod tlakem. Hostujícímu obléhání Stezkovy branky však chybí střelba.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 55. Psota (Dlouhý, Pilař) – 14. Cvrk (Strejček, Mical), 25. Zdeněk, 29. Řezníček (Zdeněk), 32. Trübenekr (Válek)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (od 32. Stezka) – Havlín, Mrázek "C", Arlt, Turek, Beránek, Pálek – Langhammer, Hrníčko, Dlouhý, Belovič, Kalfiřt, Psota, Vlk, Boček, Mikyska, Žďárský, Havlas, Pilař, Reiniš.
    HC Litvínov: Soukup (Klečka) – Šesták, Baránek, Fučík, Strejček, Cvrk, Kokeš, Wiedemann, Šefl – Řehoř, Trübenekr, Zdeněk, Průša, Weitz, Stříbrný, Ujfaluši, Mical, Řezníček, Čeřovský, Sýkora, Válek "C".

    Rozhodčí: Wagner – Podrazil, Zavřel.
    bahis siteleri