Sparta – Bohemians 5:4 (1:0 po s.n.) | Chodov – Bulldogs 6:7 (1:2 po s.n.) | Ostrava – Liberec 7:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
ACEMA Sparta Praha
5:4 (2:1, 0:1, 2:2 - 0:0)
FbŠ Bohemians
Neděle 29.09.2013, 17:00 • Aréna Sparta • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým AC Sparta Praha Florbal
    Jako jediný v nájezdech uspěl MICHAL STRACHOTA a zařídil tak Spartě prémiový bod.
     
    59:56
    Bohemians právě vstřelili branku! Neuvěřitelné, Bohemians srovnali! Pouhé čtyři vteřiny před koncem třetí části hry se míček odrazil k MARTINU KISUGITEMU a ten zblízka vymetl horní roh! Asostence: Martin Šimek.
     
    58:33
    Bohemians právě vstřelili branku! Hosté snižují! Bagin nahodil na branku, Martin Šimek srazil míček na DAVIDA ŠIMKA a ten bekhendem překonal domácího brankáře! Asistence: Martin Šimek.
     
    54:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Sám si akci rozehrál a sám také hostujícího gólmana prostřelil. Na 4:2 upravil MICHAL VRTIŠKA. Bez asistence.
     
    43:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem tlak není vše, o tom se teď mohli hosté názorně přesvědčit. Před jejich brankou stál totiž volný MICHAL STRACHOTA a pohotově zasunul za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Šnajdr.
     
    23:55
    Bohemians právě vstřelili branku! Ihned po zapojení M. Šimka do hry se hostům podařilo zužitkovat závar a zblízka vyrovnat. Prosadil se JAKUB ŠÁRKA. Asistence: Martin Šimek.
     
    16:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Zpoza branky přišla přesná přihrávka a JAKUB VRÁNA se zblízka nemýlil a prostřelil gólmana. Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    07:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je srovnáno, o což se přesnou trefou postaral MICHAL VRTIŠKA. Asistence: Miroslav Šnajdr.
     
    02:55
    Bohemians právě vstřelili branku! Hosté jsou velice rychle do vedení, když se prosadil JAKUB KORDOŠ. Asistence: Ondřej Kozák.

    Aleš Pur


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Vrtiška (Šanjdr), 17. Vrána (Svatoš), 44. Strachota (Šnajdr), 55. Vrtiška, rozh. náj. Strachota (TS) – 3. Kordoš (Kozák), 24. Šárka (M. Šimek), 59. D. Šimek (M. Šimek), 60. Kisugite (M. Šimek)


    ACEMA Sparta Praha: Beneš, Kotouček – Kadoch, Denemark, Kašpárek, Jaroš, Čermák, Chaloupka, Vrána, Smetana, Duchek, Marvánek, Rebro, Rodina, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, M. Němeček, P. Němeček.
    FbŠ Bohemians: Cimbálek, Mazák – Velechovský, Kisugite, M. Šimek, Bagin, Forman, Lupáč, Kordoš, Zapletal, D. Šimek, Poláček, Rytych, Szabo, Čihák, Chlumský, Hluchý, Kozák, Šárka.

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý

    Diváci: 255