K. Vary – Liberec 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:4 (kon.)
Sparta – Kladno 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 29.09.2013, 17:00 • KAJOT ARENA, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka v síti Jiřího Trvaje, hosté rychle kráčí ke své výhře z brněnského ledu. Martin Straka našel zpoza brány volného VÁCLAVA PLETKU, který měl dostatek času zamířit a poslat puk do horní části Travjovy brány. Asistence: Martin Straka.
     
    37:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají třetí branku v utkání. VÁCLAV PLETKA napřáhl z levého křídla a našel přesně skulinku mezi Trvajovy betony. Třetí branka Plzně jde částečně na vrub domácímu brankáři, který měl střílejícího útočníka poměrně daleko od své brány. Asistence: Radek Duda.
     
    24:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se vzápětí dostávají do vedení
    Sýkora zblokoval rozehrávku a poslal do přečíslení dva na jednoho domácího ŠTĚPÁNA NOVOTNÉHO. Ten místo přihry na svého najíždějícího soupeře zvolil střelu ke vzdálenější tyči a trefil se přesně. Asistence: Jan Sýkora.
     
    23:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají z nenápadné situace. Pletka nahodil od pravého mantinelu puk na Trvaje, který ho vyrazil jen před sebe, přesně na hůl MARTINA STRAKY. Pro plzeňského veterána již nebylo problémem doklepnout puk za záda brněnského brankáře. Asistence: Václav Pletka, Tomáš Slovák.
     
    20:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá z kraje třetí třetiny přesilovou hru, dá se říci, že využívá přečíslení pěti proti třem, jeden z Plzeňských totiž přišel o hůl. Letní brněnská posila JAN HANZLÍK napřáhl na modré čáře a propálil vše, co mu stálo v cestě. Jeho první branka v historii za brněnskou Kometu. Asistence: Leoš Čermák, Hynek Zohorna.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 21. Hanzlík (Čermák, Zohorna) – 24. Straka (Pletka, Slovák), 25. Novotný (Sýkora J.), 38. Pletka (Duda), 46. Pletka (Straka)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dujsík – Káňa, Čermák (C), Jenyš – Svoboda J., Hruška J., Svoboda T. – Burian, Němec, Dočekal – Holec, Raška, Zohorna.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Hanzlík, Slovák, Jeřábek, Mozík, Boháč, Růžička, Marcel – Pletka, Straka (C), Duda – Vlasák, Kašpařík, Kratěna – Sýkora J., Sýkora T., Novotný – Hollweg, Lev, Dvořák – Schleiss.

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák – Jindra, Skopal
    bahis siteleri