K. Vary – Liberec 5:1 (kon.) | Slavia – Zlín 6:0 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 1:4 (kon.)
Sparta – Kladno 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:2 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Neděle 29.09.2013, 17:00 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanům se ale do prodloužení zřejmě nechtělo a dvacet sekund před koncem třetí třetiny jdou poprvé v zápase do vedení! K puku se dostal LUKÁŠ PECH a pokořil Cháberu střelou do rohu branky. Asistence: Petr Kumstát, Jakub Krejčík.
     
    43:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Konečně se domácí dočkali vyrovnání, tentokrát bylo vše podle pravidel. Rolinek našel JAROSLAVA HLINKU, který si najel na kruh, naznačil střelu a pak mezi nohama obránce poslal kotouč do růžku Cháberovy klece. Asistence: Tomáš Rolinek, Petr Ton.
     
    31:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další šance už jí ale vyšla. Klimek poslal puk zpoza branky na najíždějícího DOMINIKA SIMONA, který nikým nehlídán uklidil puk mezi Cháberovými betony do branky. Asistence: Lukáš Klimek, Ivan Rachůnek.
     
    29:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Za pouhých osm vteřin využívají Rytíři přesilovou hru. Patera posílal psi ho puk podél mantinelu do rohu, tam si ho převzal Havlíček a okamžitě nabil před branku DAVIDU RŮŽIČKOVI, který se trefil k tyči. Asistence: Ondřej Havlíček, Pavel Patera.
     
    18:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pöpperle zbytečně vyjel za branku, puk nedokázal rozehrát a kladenští hráči si s kombinací do zcela prázdné branky v klidu poradili. Skóre zápasu otevřel SACHA TREILLE. Asistence: Jan Rudovský.
    Marken.cz

    Tereza Velikovská

    Branky a nahrávky: 32. Simon (Klimek, Rachůnek I.), 44. Hlinka (Rolinek, Ton), 60. Pech (Kumstát, Krejčík) – 19. Treille (Rudovský), 30. Růžička (Havlíček, Patera)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Pilař, Piskáček, Sičák, Kubát, Švrček, Krejčík, Philipp – Ton, Hlinka, Rolinek – Kumstát, Pech, Klimek – Rachůnek T., Simon, Rachůnek I. – Pacovský, Přibyl, Buchtele. Trenér: Josef Jandač.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Kaberle, Růžička, Doudera, Majeský, Hořava, Procházka, Machač, Bunda – Tenkrát, Patera, Eberle -Treille, Dragoun, Rudovský – Dalecký, Kuchler, Havlíček – Strnad, Lukáč, Bajaruns. Trenér: Zdeněk Vojta.

    Rozhodčí: Fraňo, Homola – Bádal, Pouzar

    Diváci: 4914
    bahis siteleri