Havlíčkův Brod – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.)
Třinec – Opava 4:2 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 29.09.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:50
    Ještě trest pro Liberec. Adam Velechovský (LIB) míří ven za napadení.
     
    58:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se prokličkovali do pásma a povedlo se jim skórovat. Jiří Kopic od pravého hrazení našel mezi kruhy JIŘÍHO VLACHA, který svou dělovkou k tyči snížil na 3:5! Asistence: Jiří Kopic.
     
    56:44
    Marek Zachar si ve středním pásmu vybojoval kotouč, spolu s Jirsou uháněli dva na jednoho, rozhodl se pro individuální zakončení, ale před Hanákem se ukličkoval a přestřelil.
     
    56:00
    Střelu Marka Zachara pokryl v lapačce Miroslav Hanák. Po buly pak pálil ještě Ivan Korecký, ale domácí muž s maskou měl vyrážečku na pravém místě.
     
    51:53
    David Michálek (HBR) míří na trestnou lavici za hákování. Dokáží se domácí znovu prosadit v oslabení?
     
    50:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráči v oslabení snižují! Jan Eichler na modré čáře zachyboval a DAVID DONDA jej předskočil a uháněl sám na bránu. Eichler jej již skoro měl, ale domácí útočník si povodil Jiránka a zasunul mu kotouč mezi nohy! Bez asistence.
     
    49:33
    Za krosček míří na trestnou lavici Patrik Hrabaň (HBR). Jen co se Liberec ubránil, dostal výhodu.
     
    47:10
    Bílí Tygři budou hrát v oslabení. Za pád pod nohy míří za časoměřiči Vratislav Kunst (LIB).
     
    44:33
    Nyní se pořádně zapotil i Jiří Jiránek! Vojtěch Veverka projel mezi kruhy a svou střelou vyprášil jen pohotový beton gólmana Liberce, který následně ramenem orazil i dorážku Lukáše Berana.
     
    42:12
    Samuel Solenský se před kasou snažil doklepnout za ležícího Miroslava Hanáka, který měl ale lapačku nastavenou včas a připsal si výborný zákrok!
     
    40:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vedou již 5:1! Jan Eichler si na modré čáře narazil s MARKEM ZACHAREM a rána libereckého kapitána proletěla až za nic nevidícího Miroslava Hanáka! Domácí muž s maskou tak byl dobře uvítán v kleci. Asistence: Jan Eichler.
     
    Hokejisté jsou na ledě. Rebelové nastoupí do třetí třetiny s Miroslavem Hanákem v brance.
     
    39:59
    David Marek sklapl betony proti nájezdu Liberce a následně vznikla mela. Ujíždějícího Tygra hákoval Jiří Vlach (HBR). Václav Mocek (LIB) pak před brankou sekal do domácího muže s maskou a Tomáš Lachman (HBR) jej ztrestal krosčekem.
     
    39:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího celku! Kapitán Rebelů David Michálek teď výrazně činí svým spoluhráčům! Liberečtí ujížděli ve třech a polovina domácích šla střídat, čímž nechala zcela volné pole působnosti libereckým šelmám. Rychlá akce nakonec vyvrcholila zakončením ONDŘEJE CHRTKA, který propálil zblízka Marka. Asistence: Ivan Korecký a Martin Jursa.
     
    37:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové rychle využívají přesilovku a snižují na 1:3! David Michálek narazil Viktoru Michaličkovi, který poslal kotouč dál na PATRIKA HRABANĚ a jeho střela zaplula přesně pod horní tyčku Jiránkovy klece! Asistence: Viktor Michalička a David Michálek.
     
    37:04
    Liberečtí budou hrát jen ve čtyřech. Na trestnou lavici zamířil Petr Balabán (LIB) za hákování.
     
    34:56
    František Minařík si od pravého mantinelu najel na pravý kruh a svou střelou našel jen hrudník brankáře Davida Marka.
     
    31:25
    Liberecký celek bude hrát oslaben. Na trestnou lavici míří lehce protestující Petr Wiencek (LIB) za podražení.
     
    30:52
    Liberec mění gólmany Matěje Žajdlíka střídá Jiří Jiránek!
     
    26:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    A s Rebely to již vypadá velmi zle. Samuel Solenský našel mezi kruhy MARKA ZACHARA a hostující kapitán poslal efektivním obloučkem kotouč až do pravé šibenice Markovy branky! Asistence: Samuel Solenský.
     
    22:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve netrefil Josef Pilný odkrytou klec poté, co mu namazal Matyáš Kačírek. Ten ale následně vše napravil a vyslal do brejku SAMUELA SOLENSKÉHO, který si vykoupal gólmana a zavěsil přesně nad jeho beton! Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    19:43
    Další zásah vysokou holí. Na trestnou lavici míří Matyáš Kačírek (LIB) za vysokou hůl.
     
    17:27
    Žajdlíkovi nejprve vypadla střela od modré a dorážející Jiří Vlach o kousek minul vzdálenější tyčku. Následně po tlaku a krásné kombinaci zakončoval Viktor Michalička a jeho rána skončila na hrudi gólmana.
     
    16:45
    Liberec bude hrát poprvé oslaben. Na trestnou lavici míří František Minařík (LIB) za faul loktem.
     
    14:42
    Matyáš Kačírek mezi kruhy vypálil a jeho střela skončila jen na levém betonu Davida Marka. Následně se domácím nepovedlo vyhodit. Na modré zachytil puk Eichler. Tlak hostů tak nekončí.
     
    13:39
    David Michálek (HBR) dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    11:54
    Viktor Michalička – Jiří Vlach – David Michálek. To je lajna, která nyní solidně zatlačila svého soupeře a hosté se jen velmi těžko bránili. Rebelové však měli většinou vychýlenou mušku a o malý kousek míjeli klec. Nakonec podržel Žajdlík slibný pokus domácího kapitána na hrudi.
     
    08:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přesně s nástupem Lachmana na led využívají přesilovku! Ondřej Chrtek našel hůl MARTINA JURSY a jeho střela na lapačku slavila úspěch. David Marek na ni nestačil a Liberec tak vede. Nutno dodat, že po zásluze. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    06:35
    Liberec zatlačil. Petr Wiencek a Martin Jursa tlačili a několikrát stříleli. David Marek předvedl sérii skvělých zásahů a následně zamezil dorážce hákováním Tomáš Lachman (HBR).
     
    00:59
    Bílí Tygři tlačí Rebely a Petr Wiencek se po nahrávce zpoza brány dostal mezi kruhy ke střele, kterou Marek lehce přizvedl vyrážečkou nad! Hrací guma ještě lehce škrtla tyčku!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 38. Hrabaň (Michalička, Michálek), 51. Donda, 59. Vlach (Kopic) – 9. Jursa (Chrtek), 23. Solenský (Kačírek), 27. Zachar (Solenský), 40. Chrtek (Korecký, Jursa), 41. Zachar (Eichler)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (41. Hanák) – Benák, Hrabaň, Kopic, Lachman, Rubner – Michálek "C", Vlach, Michalička, Donda, Beran "A", Veverka, Pilný, Petržílek, Kadleček, Fixa, Jílek, Přibyl
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (31. Jiránek) – Eichler, Kunst, Balabán, Kopecký, Velechovský, Čechura, Minařík – Solenský, Zachar "C", Kačírek "A", Straka, Nezbeda, Wiencek, Šíp, Chrtek, Jursa, Mocek, Bajer, Wieser

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Pavel Lainka, Ladislav Sobotka

    Diváci: 80
    bahis siteleri