Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.) | Doněck – Omsk 6:1 (kon.) | Minsk – Barys 2:5 (kon.)
Záhřeb – Jekatěrinburg 3:0 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 30.09.2013, 18:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Ještě se bude vylučovat. Domácí Zbyněk Irgl jde pykat za nedovolené bránění.
     
    54:45
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí inkasují ve vlastní přesilové hře a troufám si tvrdit, že je již rozhodnuto. Z přečíslení dva proti jednomu našel z levého křídla Dustin Boyd na pravém křídle najíždějícího si BRANDONA BOCHENSKIHO, který dokázal trefit bránu nad betonem přesouvajícího se Haugena. Hostující útočník kompletuje hattrick. Asistence: Dustin Boyd.
     
    54:12
    Domácí budou hrát přesilovou hru. Savčenko odpálil puk ze svého obranného pásma a již si jede sednout na trestnou lavici.
     
    43:22
    S domácími to vypadá ještě hůře. Za krosček je vyloučen domácí Krajíček. Přesilovka pět na tři může začít, bude trvat přibližně 45 vteřin.
     
    42:13
    Bude se znovu vylučovat. Kaznaděj si vyšlápl na Dawese a odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    40:37
    Domácí začali pěkně zostra, usadili se v útočném pásmu, Surový však ze závaru před Jeremejevem nedokázal protlačit puk za záda hostujícího brankáře.
     
    39:49
    Savčenko je vyloučen za podražení. Hostující obránce tak musel zastavit unikajícího Surového. Závěr třetina tak dohrají domácí v přesilové hře.
     
    36:17
    Přesilovka pro domácí celek. Litviněnko je vyloučen za vysokou hůl.
     
    34:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Velké momenty na obou stranách, nejprve domácí Irgl trefil levou tyčku hostující brány, z následujícího protiútoku udeřili hosté. Žajlauov přenechal na levém křídle puk svému spoluhráči ROMANU STARČENKOVI, který z kruhu pro vhazování trefil přesně levý horní růžek Haugenovy brány. Branku musel posvětit ještě videorozhodčí, nicméně tahle trefa platí, hosté navyšují své vedení o dvě branky. Asistence: Talgat Žajlauov, Fjodor Poliščuk.
     
    32:37
    Boyd mohl přidat čtvrtou hostující branku, dostal přesný pas před domácí bránu, svoji střelou ale nedokázal kus černé gumy propasírovat do domácí brány. Haugen veškerý prostor skvěle ucpal.
     
    28:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení a znovu v tom měl prsty BRANDON BOCHENSKI. Ten tentokrát dostal přesný pas na pravé křídlo od Antropova, odkud mu stačilo se jen trefit do odkyrté části brány. Haugen se nestihl přemístit. Šestý gól v letošní sezóně pro kazašského ostrostřelce. Asistence: Nikolaj Antropov, Maxim Semjonov.
     
    26:34
    Semjonov z Astany je vyloučen za podražení.
     
    26:23
    Astana právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno! Zmatky v domácí obraně trestá BRANDON BOCHENSKI, který se po několika odrazech puku zjevil sám před prázdnou domácí bránou. Hostujícímu sniperovi tak stačilo jen trefit nad padajícím obráncem domácích, Haugen byl zcela mimo svoji klec. Asistence: Dustin Boyd, Roman Savčenko.
     
    24:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je vývoj utkání, domácí v úvodu druhé třetiny skóre hnedka obrací ve svůj prospěch. V přesilové hře se trefil ALEXEJ JEFIMENKO, který se z levého křídla vymotal až do střelecké pozice a trefil se přesně k pravé tyčce hostující brány. Obrovská radost v domácích ochozech. Asistence: Dimitrij Meleško, Lukáš Krajíček.
     
    24:30
    Nigel Dawes (AST) je vyloučen za podražení.
     
    23:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí z nenápadné akce srovnávají stav utkání. Ke střela na pravém kruhu pro vhazování se dostal OLEG GOROŠKO, který propálil hostujícího brankáře Jeremejeva ke vzdálenější tyči. Asistence: Alexander Kitarov, Lukáš Krajíček.
     
    16:25
    Znovu se bude vylučovat, Kolesnikov je vyloučen za podražení.
     
    15:37
    Meleško se z levého křídla dokázal vymotat až před hostujícího brankáře, sám proti němu mu ale nedokázal protlačit puk do brány.
     
    13:21
    I domácí jdou do tří. Za vysokou hůl je vyloučen domácí Šinkevič.
     
    12:28
    Zmatky před domácím brankářem řeší obrana Dinama jen za cenu faulu. Filichkin je vyloučen za podražení.
     
    11:27
    Žajlauov mohl navíc v oslabení přidat druhou branku, z levého křídla však sám proti Haugenovi neuspěl.
     
    09:53
    Litviněnko z Astany vidí dvě minuty za vražení na hrazení. Barys bude hrát v oslabení tří proti pěti, něco málo přes 30 vteřin.
     
    08:34
    Přesilovku si zahrají i domácí. Za hákování byl vyloučen Semjonov.
     
    06:38
    Velká šance domácích k vyrovnání! Gavrus hledal v přečíslení dva na jednoho před bránou volného Stase, který ovšem puk poslal jen do betonů přesouvajícího se Jeremejeva.
     
    05:21
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení v zápase. Savčenko napřáhnul na modré čáře, jeho ránu vyrazil Haugen je na levý kruh pro vhazování, kde stál pozorný TALGAT ŽAJLAUOV, který pohotově vrátil puk za záda domácího brankáře. Asistence: Roman Savčenko.
     
    04:40
    Za podražení je vyloučen domácí Gavrus. První přesilovku v zápase si zahrají hosté z Kazachstánu.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 24. Goroško (Kitarov, Krajíček), 25. Jefimenko (Meleško, Krajíček) – 6. Žajlauov (Savčenko), 27. Bochenski (Boyd, Savčenko), 29. Bochenski (Antropov, Semjonov), 35. Starčenko (Žajlauov, Poliščuk), 55. Bochenski (Boyd)


    HC Dinamo Minsk: Haugen – Krajíček, Goroško, Meech, Filichkin, Šinkevič, Kaznaděj, Lisovec – Kaljužnij (C), Irgl, Surový – Micflikier, Platt, Gavrus – Meleško, Stas, Jefimenko – Dadonov, Zacharov, Kitarov, Kirjuščenkov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev – Lundin, Blochin, Savčenko, Litviněnko, Semjonov, Grebenščikov, Kolesnikov – Dawes, Bohcenski, Boyd – Rudenko, Upper (C), Antropov – Žajlauov, Poliščuk, Starčenko – Gavrilin, Panšin, Rachmanov.

    Rozhodčí: Karabanov, Čerenkov – Kuchava, Novikov
    bahis siteleri