Chrudim – Baku United 3:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
3:3 (2:2)
Baku United FC
Úterý 01.10.2013, 15:00 • Tasso Papadopoulos, Nikósie (Kypr) • Liga mistrů
     
    33:41
    Závěr bude ještě převelice zajímavý! Dentinho nejen, že za svůj faul dostává žlutou kartu, počet akumulovaných faulů navíc zaokrouhlil na pět! Každý další = penalta pro Baku.
     
    31:37
    Spoluhráčům se toto rozhodnutí ale vůbec nelíbí, žlutou dostává také střelec poslední branky Camara Revuelta.
     
    31:37
    Komplikace pro Baku! Arnaldo neudržel nervy, sestřelil Douglase a ihned obdržel od hlavního rozhodčího červenou kartu!
     
    31:10
    Udeřit mohlo na druhé straně! Pršič ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze dobře postaveného Olinhu! Odražený balon se následně dostal k Delgadovi, který však z obtížné pozice minul.
     
    30:03
    Osm vteřin na to si oba hráči souboj zopakovali, opět vychází vítězně brankář Fernandez Gomez!
     
    29:55
    Baku nyní může děkovat jenom a jenom Gomezovi! Do obrovské příležitosti se dostal Dentinho, brankář Baku United však předvedl neuvěřitelný zákrok, který chrudimského střelce vychytal!
     
    28:20
    Pokračujeme, hraje se v obrovském tempu! Lukáš Rešetár nyní spálil tutovku!
     
    28:18
    Baku právě vstřelilo branku!
    Ani tentokrát se jedno z mužstev z vedení dlouho neradovalo. Drama pokračuje poté, co chrudimského brankáře Olinhu prostřelil JONATHAN CAMARA REVUELTA – 3:3!
     
    27:28
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Kombinace bratří Marešů přináší třetí branku mistrovského Era-Packu! Mladší Michal přistrčil balon na ROMANA MAREŠE, který uklidil míč do sítě Baku! Chrudim se tak podruhé v zápase dostává do vedení – 3:2!
     
    25:36
    O chvíli déle měl sám Michal Mareš zajímavou šanci, Fernandez Gomez ale jeho úmysl vystihl a nadějnou šanci zlikvidoval!
     
    23:29
    První faul ve druhé dvacetiminutovce si na konto připsala Chrudim, Matěj Slováček za něj hned uviděl žlutou kartu.
     
    19:57
    Jenže chrudimská obrana chvíli před sirénou nechala příliš mnoho prostoru Farzalijevovi, který tvrdou ranou napálil břevno!
     
    19:20
    Michal Mareš zastavil ostře unikajícího Arnalda a po právu uviděl od rozhodčího žlutou kartu.
     
    17:22
    Vzápětí však mohl Arnaldo znovu vrátit vedení na stranu Baku, Olinha předvedl skvělý zákrok a udržel tak nerozhodné skóre!
     
    16:53
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Český mistr ale po inkasované brance zabral a po devadesáti vteřinách znovu srovnává skóre dnešního duelu! Hrdinou Era-Packu je MAX – 2:2!
     
    15:24
    Baku právě vstřelilo branku!
    Akumulované fauly ale nic nemění na tom, že celek z Anglie otáčí skóre ve svůj prospěch! Přihrávku Farzalijeva využil k překonání brankáře Olinhy CARLOS MUNOZ DELGADO – 1:2!
     
    15:06
    A pozor! To je velké varování pro Baku, pět minut před poločasovou přestávkou zaznamenává Munoz Delgado pátý akumulovaný faul! Každý další bude znamenat pokutový kop pro chrudimský Era-Pack!
     
    11:38
    Baku právě vstřelilo branku!
    RIZVAN FARZALIJEV dává ve dvanácté minutě zápasu nový náboj! Baku umazává těsný náskok Chrudimi a znovu je ve hře o body z dnešního důležitého zápasu – 1:1!
     
    11:26
    Michal Mareš ve stoprocentní šanci nechal vyniknout Fernandeze Gomeze!
     
    03:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následný volný přímý kop přináší první branku do sítě Baku United! Spolupráce dvou brazilských hráčů v dresu Era-Packu přináší ovoce, rozehrávky se ujal Dentinho, který přihrál na volného DOUGLASE, jenž přesnou ranou překonal Gomeze – 1:0!
     
    02:55
    Anglické mužstvo znovu v šanci! Munoz Delgado se dostal až k Olinhovi, chrudimský brankář zatím skvělými zákroky drží své konto neposkvrněno!
     
    02:19
    Mnohem nebezpečněji již vypadala šance Marcela, který se dostal do obrovské šance! Novic v dresu Chrudimi Olinha si připsal důležitý zákrok, když dokázal vyškrábnout balon na rohový kop!
     
    00:12
    Chrudimští vstoupili do utkání opravdu po hlavě a hned po dvanácti vteřinách měli stoprocentní příležitost! Do šance se totiž dostal Max, avšak brankář jeho tvrdou ránu zlikvidoval!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Douglas, 16. Max, 27. Mareš R. (Mareš M.) – 11. Farzalijev, 15. Munoz Delgado (Farzalijev), 28. Camara Revuelta

    Karty:   19. Mareš M. (CHR), 23. Slováček (CHR), 33. Dentinho (CHR) – 31. Camara Revuelta (BAK)   31. Arnaldo (BAK)


    FK Chrudim: Olinha (Meller, Žďánský) – Mareš R., Mareš M., Max, Rešetár – Slováček, Dentinho, Koudelka, Douglas – Chmelík
    Baku United FC: Fernandez Gomez (Dalton) – Betinho, Arnaldo, Munoz Delgado, Marcelo – Rexha, Fazraljev, Ramirez Valadez Hurtado Caceres, Camara Revuelta, Fraile, Qutierrez, Pršič

    Rozhodčí: Nilholt (Švédsko), Subocz (Francie) – Golubjovs (Lotyšsko)
    bahis siteleri