Helas Brno – Slavia 3:2 (kon.)
konec
Helas Brno
3:2 (1:0)
SK Slavia Praha
Středa 02.10.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    37
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to Brňanům vyšlo! S velkou dávkou štěstí se po centru Lidmily prosazuje JAN OVČAČÍK, který míč ještě otřel o horní i boční tyč! Brno je tak odměněno za svoji aktivitu. Asistence: Jakub Lidmila.
     
    31
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    A Brnu se to vyplácí! Po necelé minutě máme opět vyrovnáno! Lacko našel na hranici vápna volného ALEŠE VLACHA, který dnes podruhé nasadil Kučerovy tzv. "jesličky". Asistence: Ivan Lacko.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe tu je vedení Sešívaných! Filinger zahrával aut, který poslal přesně na halvu PAVLU NOVOTNÉMU, který byl ve vzduchu nejvýše a míč usměrnil přesně do míst, kde ho Šimon neměl nárok chytit. Asistence: David Filinger.
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Opět se nám potvrdilo, že pravidlo nedáš-dostaneš platí v každém sportu. Brňané po velkých šancích špatně rozehráli, čehož využil hostující kapitán PETR OLIVA, který se prosadil z následného protiútoku. Gól tak dnes vstřelili oba kapitáni a začínáme zase od začátku. Bez asistence.
     
    20
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se Brno ujímá vedení. Po velké šanci Slavie Brno založilo akci, na jejímž konci přihrával Havlík před bránu, kde si míč našel RADEK SÝKORA, který se štěstím míč propasíroval mezi Kučerovýma nohama. Asistence: Roman Havlík.

    Adam Havel

    Branky: 20. Sýkora (Havlík), 31. Vlach (Lacko), 37. Ovčačík (Lidmila) – 25. Oliva, 29. Novotný (Filinger)

    Karty:   34. Vlach (HEL), 35. Sýkora (HEL), 40. Lacko (HEL) – 40. Oliva (SLA), 40. Filinger (SLA)


    Helas Brno: Šimon (Tuháček, Večeřa) – Chalupský, Lidmila, Šplíchal, Havlík, Lerch, Ovčačík, Vlach, Klimeš, Lacko, Sýkora "C", Cupák V.
    Trenér Jan Loup

    SK Slavia Praha: Kučera (Pytloun) – Brychta, Eisenreich, Hrdina, Vejvoda, Filinger, Šimon, Oliva "C", Sop, Novotný, Konya, Blasco, Matějka
    Trenér: Jiří Baborák

    Rozhodčí: Tomáš Slanina, Karel Linhart, D: Kamil Bednář
    bahis siteleri