Bulldogs – Ostrava 5:4 (5:4 po s.n.) | Tatran – Chodov 10:3 (kon.)
po s.n. (5:4)
Bulldogs Brno
5:4 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Čtvrtek 03.10.2013, 16:30 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    65:00
    A je rozhodnuto! Aleš Jakůbek s přehledem proměňuje svůj nájezd a po mazané kličce rozhoduje zápas.
     
    56:56
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Střelu od půlící čáry JIŘÍHO JUHAŇÁKA tečoval Marek Lipový, po jehož doteku nemohl s míčkem Krupa nic dělat. Míček se odrazil do branky a stav utkání je 4:4. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    50:06
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A Brno po dlouhé době využívá chyby soupeře. JIŘÍ KOUTNÝ se ujal míčku po hrubce v rozehrávce Ostravy, udělal jen několik málo kroků a tahem propálil gólmana ze středu hřiště. Bez asistence.
     
    37:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno snižuje na rozdíl dvou branek! Poklidná přihrávka Aleše Jakůbka, od kterého soupeři čekali střelu, se nesla ze středu hřiště k pravému mantinelu, odkud pálil PETR KADLEC. Míček poslal po zemi na zadní tyč, kde projel pod nohou Krupy a zajel do jeho branky. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    30:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je tam další! Jen několik málo chvil po buly se znovu florbalisté ve žlutém mohou radovat, neboť opět upevnili své vedení. Tentokráte se parádně prosadil PETR TRULÍK, který po Kašparově přihrávce překonal Kejíka. Asistence: Petr Kašpar.
     
    30:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava navyšuje své vedení! ze středu hřiště se prosadil útočník MIROSLAV MAYER, který využil volného prostoru a notného času na rozmyšlenou, kam pošle míček. Nakonec v pohodě překonal Kejíka a navyšuje vedení hostů. Asistence: Marek Lipový.
     
    06:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravští florbalisté se dostávají do vedení! Míček poslaný Markem Lipovým ve výšce kolem přes střed hřiště směrem na branku trefil stojícího PETRA SKÁCELA, kterému okamžitě míček spadl k nohám. Bez rozmýšlení jej napálil na branku a hráči ve žlutém slaví. Asistence: Marek Lipový.
     
    03:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Střelu Petra Skácela úspěšně dorazil JAKUB PLÍHAL, který z úhlu trefil odkryté místo u tyčky. Asistence: Petr Skácel.
     
    02:00
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A máme tu úvodní gól! Krásná akce na tři přihrávky končí gólem. K míčku se u mantinelu dostal Petr Kadlec, který posunul míček na střed hřiště, kde našel volného MARKA FUCHSE, jenž bez problémů tahem překonal bezmocného Krupu. Asistence: Petr Kadlec.

    Branky a nahrávky: 2. Fuchs (Kadlec), 38. Kadlec (Jakůbek), 51. Koutný, 57. Juhaňák (Jakůbek), rozh. náj. Jakůbek – 4. Plíhal (Skácel), 7. Skácel (Lipový), 31. Mayer (Lipový), 31. Trulík (Kašpar)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) – Kadlec, Kostka, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeskl, Koutný, Komenda, Mendrek, Jakůbek, Bauer, Sládeček, Grich
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Krupa (Turek) – Mayer, Gál, Kašpar, Klimscha, Lipový, Mertha, Krzyžanek, Šimíček, Komačka, Trulík, Bajgar, Šešulka, Rajnec, Skácel, Plíhal, Hudec, Švajný

    Rozhodčí: Petr Černý – Jiří Janoušek