K. Vary – Kladno 6:1 (kon.) | Třinec – Slavia 3:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 4:2 (kon.)
Sparta – Vítkovice 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 2:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Plzeň – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:1 (2:0, 1:0, 3:1)
Rytíři Kladno
Neděle 06.10.2013, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A zase smrtící únik ze strany Energie, který znamená další trefu překonávající Cikánka. DAVID ZUCKER ukličkoval obranu Kladna a následně si poradil i se střelou proti brankáři hostí. Asistence: Branislav Kubka.
     
    55:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nejdříve se ocitl v nájezdu a v signalizované početní výhodě Vlach, který bekhendem minul. Následně ale kotouč dostihl a poslal do mezikruží PETROVI KOBLASOVI, který prostřeluje Cikánka! Asistence: Roman Vlach, Branislav Kubka.
     
    52:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MILAN DOUDERA snižuje na 4:1! Doudera stál na konci cesty několikrát tečované střely, která byla vyslána od modré. Asistence: Pavel Patera, Ondřej Havlíček.
     
    48:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MARTIN ZAŤOVIČ ujíždí, provádí blafák a zastrkává kotouč mezi betony Cikánka! A ve druhém utkání ze tří dává Energie branku v oslabení! Asistence: Jiří Drtina
     
    26:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obdobnou kombinaci, kterou předvedla první formace domácích teď přetavily v branku jedni z nejmladších v kádru Energie. ROMAN VLACH stál na konci kombinace, kdy z pravého kruhu a z velkého úhlu poslal kotouč ke Cháberovi a jak to vypadá, tak Chábera si nedokázal mezi betony kotouč pohlídat. Asistence: Martin Parýzek.
     
    19:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A to je chyba jak hrom v podání Rytířů! Místo bránění MARTINA ZAŤOVIČĚ, kdy se hráči Kladna spíše soustředili na to, kolik hráčů Energie nahází na Cháberu, si domácí kapitán objel branku a zasunul do odkryté svatyně bez problémů puk, navyšující stav utkání o další branku! Asistence: Michal Vachovec.
     
    01:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Michal Gulaši vystřelil přízemní střelu od modré a ta lízla brankovou konstrukci. Následně se ale odrazila od mantinelu zpátky do prostoru blízkého brankovišti a tam už stál RADEK DLOUHÝ, který otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Michal Gulaši, Michal Vachovec.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 2. Dlouhý (Gulaši, Vachovec), 20. Zaťovič (Vachovec), 27. Vlach (Parýzek), 49. Zaťovič (Drtina), 56. Koblasa (Vlach, Kubka), 59. Zucker (Kubka) – 53. Doudera (Patera, Havlíček)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Bičánek, Šmach, Drtina, Parýzek, Gulaši, Schusser – Hovorka, Hruška, Zaťovič – Koblasa, Vlach, Doležal – Zucker, Vachovec, Dlouhý – Tomeček, Balán, Kytnár. Trenér: Karel Mlejnek.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Kaberle, Černošek, Doudera, Majeský, Jankovič, Procházka, Gutwald – Eberle, Patera, Tenkrát – Rudovský, Dragoun, Treille S. – Havlíček, Kuchler, Dalecký – Macháč, Lukáč, Strnad. Trenér: Zdeněk Vojta.

    Rozhodčí: Hodek, Turčan – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 3217
    bahis siteleri