Liberec – Písek 6:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Zlín – Poruba 2011 6:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 4:3 (kon.) | Olomouc – Havířov 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 4:0 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 5:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:2 (kon.) | Sparta – Letňany 8:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pondělí 07.10.2013, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    53:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krejčí využil podklouznutí jednoho z hostí a najel si do pásma. V něm našel lépe postaveného JANA KOLÁŘE, který nejdříve trefil jen Černého, dorážka však už skončila v síti! Asistence: Petr Krejčí.
     
    38:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nestrašil přihrál ideálně mezi dvěma obránci PETRU TEJRALOVI, který se tak dostal do samostatného úniku. Brankáře poslal na pravou stranu, sám si kotouč stáhl na levou a zakončil do prázdné sítě! Asistence: Viktor Nestrašil a Aleš Furch.
     
    28:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po zmatcích domácí obrany se kotouč dostal až k FILIPU HRONKOVI, který našel skulinku a propálil Frodla! Asistence: Matěj Bažant a David Gančarčík.
     
    22:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Furch si vyměnil pozici s MARTINEM WEINHOLDEM, který si sjel mezi kruhy a tam dokázal tečovat kotouč do protipohybu brankáře! Asistence: Aleš Furch a Petr Tejral.
     
    16:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující obránci úplně zapomněli na JANA KOLÁŘE, který zachytil přihrávku Weinholda a kličkou do forhendu překonal Černého! Asistence: Martin Weinhold.
     
    08:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hejda našel skrz pásmo přesně hůl MARTINA SUDY, kterému sice první rána nevyšla, puk se mu však vrátil a podruhé se už nemýlil! Asistence: Tadeáš Hejda.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 9. Suda (Hejda), 17. Kolář (Weinhold), 23. Weinhold (Furch, Tejral), 39. Tejral (Nestrašil, Furch), 54. Kolář (Krejčí) – 29. Hronek (Bažant, Gančarčík)


    HC Slavia Praha: Frodl (Sochůrek) – Zderadička, Weinhold, Kottek, Hejda, Havelka, Příkop, Krejčí – Tejral, Nestrašil, Hyršl, Mušo, Kolář, Josefus, Suda, Mareček, Furch
    Královští lvi Hradec Králové: Černý (Petric) – Havránek, Bažant, Čech, Luštinec, Veselý, Vacek – Exner, Šeda, Zahradník, Hofman, Tvrdík, Hnik, Hronek, Gančarčík, Chalupa, Voříšek, Drobný, Malinský, Miškář, Drašnar
    bahis siteleri