Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (kon.) | Calgary – Vancouver 4:5 (po pr.)
po prodl.
Calgary Flames
4:5 (1:1, 1:0, 2:3 - 0:1)
Vancouver Canucks
Pondělí 07.10.2013, 02:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary, AB • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dnes již podruhé se prosazuje MIKE SANTORELLI, když tečuje pokus Bieksy a zajišťuje tak kosatkám bodík navíc! Asistence: Kevin Bieksa, Ryan Stanton.
     
    59:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácím hra bez brankáře nakonec vyšla, devatenáct vteřin před závěrečnou sirénou se trefil DAVID JONES a jistojistě dnes uvidíme prodloužení! Asistence: Jiří Hudler, TJ Brodie.
     
    56:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Skvělý obrat předvádějí ve třetí periodě hráči Vancouveru, do vedení je posílá DALE WEISE a za deset minut je to rázem ze skóre 1:3 stav 4:3! Asistence: Brad Richardson, Dan Hamhuis.
     
    49:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, první branku a zároveň první branku v sezoně si připisuje MIKE SANTORELLI, pro hosty je ale nejdůležitější fakt, že dokázali dotáhnout domácí náskok! Asistence: Henrik Sedin, Chris Higgins.
     
    45:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky poté, co se tvrdou ranou prosazuje JANNIK HANSEN! Asistence: Daniel Sedin.
     
    41:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A domácí již vedou o dvě branky, když se za Stempniakovy podpory prosazuje SEAN MONAHAN! Asistence: Lee Stempniak, Shane O´Brien.
     
    31:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dlouhé minuty jsme neviděli kloudnou akci,až pak přišel na řadu backhandový pokus MIKAELA BACKLUNDA, jež znamená domácí vedení v zápase! Asistence: T.J.Galiardi, Jiří Hudler.
     
    14:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí vyhráli buly před Lackem, Jones potáhl kotouč z pravé strany, nahrál do druhé vlny na zcela volného MARKA GIORDANA a ten trefuje přesně nad Lackovu lapačku! Asistence: David Jones, Curtis Glencross.
     
    04:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Garrison od modré nahazoval kotouč na domácí branku přesně do míst, kde stál DAIVD BOOTH a tomu stačilo jen lehce nastavit hůl a protečovat puk až do sítě! Asistence: Jason Garrison, Alex Edler.-

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 15. Giordano (Jones, Glencross), 32. Backlund (Galiardi, Hudler), 42. Monahan (Stempniak, O´Brien), 60. Jones (Hudler, Brodie) – 5. Booth (Garrison, Edler), 46. Hansen (Sedin D.), 50. Santorelli (Sedin H., Higgins), 57. Weise (Richardson, Hamhuis), 64. Santorelli (Bieksa, Stanton)


    Calgary Flames: MacDonald (Ramo) – Brodie, Giordano (C) – Wideman, Russell – Butler, O´Brien – Glencross (A), Colborne, Jones – Hudler, Backlund, Galiardi – Baertschi, Monahan, Stempniak – Bouma, Street.
    Vancouver Canucks: Lack (Luongo) – Hamhuis, Bieksa (A) – Edler, Garrison – Tanev, Stanton – Sedin D., Sedin H. (C), Hansen – Booth, Kesler (A), Higgins – Weise, Richardson, Santorelli – Sestito, Dalpe, Weber.

    Rozhodčí: Kimmerly, O´Halloran – Vaughan, Sharrers
    bahis siteleri