Trnava – Bardejov 2:4 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
2:4 (0:2, 0:2, 2:0)
HK Bardejov
sk Úterý 08.10.2013, 17:30 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:03
    Trnava dala gól!
    DUDÁŠ sa po peknej individuálnej akcii presadil a znížil stav stretnutia na 2:4. Asistencie Hronec, Schmidt.
     
    44:40
    Trnava dala gól!
    Napokon sa v presilovej hre presadili aj domáci hráči. KOVAĽ takmer stratil puk na modrej čiare, ktorý napokon udržal obtočil sa cez obrancov hostí a nepríjemnou strelou pomedzi betóny prekonal Blažíčeka. Asistencie Hluch, Macháč.
     
    30:56
    Bardejov dal gól!
    Jokeľ spoza brány našiel osamoteného HRIČINU a ten pomedzi nohy prestrelil Hálu. Asistencie Jokeľ, Sčurko.
     
    28:25
    Bardejov dal gól!
    Slimák si krásne obišiel ležiaceho obrancu na zemi, následne zdvihol hlavu a krásnou prihrávkou našiel HAJNIKOVU hokejku. Hajnik už len nastavil čepeľ a Hála bol bezmocný. Asistencia Slimák.
     
    18:53
    Bardejov dal gól!
    Využitá presilová hra v podaní hosti. Na pravej strane sa zmocnil puku Baláž, poslal ho krížne na KRČULU, ktorý už poľahky prekonal Hálu. Asistencie Baláž, Belušár.
     
    06:03
    Bardejov dal gól!
    GMITTER sa zmocnil ihneď po naskočení na ľadovú plochu puku. Sám sa rútil na Hálu a pekným blafákom otvoril stav stretnutia. Asistencia Hajnik.

    Matej Kolpák

    Branky a nahrávky: 45. Kovaľ (Hluch, Macháč), 60. Dudáš (Hronec, Schmidt) – 7. Gmitter (Hajnik), 19. Krčula (Baláž, Belušár), 29. Hajnik (Slimák), 31. Hričina (Jokeľ, Sčurko)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Poláček, Reho, Minárech, Loydl, Hronec, Demo, Macháč, Hano – Dudáš, Jančovič, Schmidt – Hluch, Kovaľ, Čunderlík – Baran, Grman, Hlinka
    HK Bardejov: Blažíček – Hopkovič, Krčula, Valentín, Kramár, Polaček, Slimák, Chovan – Baláž, Belušár, Gmitter – Hričina, Jokeľ, Sčurko – Dancsák, Vaško, Hajník – Matis, Šimčák, Boltun

    Rozhodčí: Fridrich – Kovalík, Stanzel
    bahis siteleri