Vítkovice – Olomouc 7:2 (kon.) | Chodov – Jihlava 11:0 (kon.) | Židenice – Tatran 5:4 (2:1 po s.n.)
Bohemians - NE – Ne 3:4 (kon.) | Liberec – Bonusia Ostrava 5:4 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 3:6 (kon.)
konec
Crazy girls FBC Liberec
5:4 (2:0, 2:1, 1:3)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Pátek 11.10.2013, 20:00 • Sportovní hala Dobiášova, Liberec • ČEZ Extraliga žen
     
    To je z dnešního duelu vše, přeji hezký zbytek večera. (21:59:42)
     
    Ještě informace o počtu diváků, dnes si jich cestu do sportovní haly našlo 75.
     
    Dramatická poslední dvacetiminutovka! Ostrava stačila během závěrečné periody vyrovnat, ale dvě minuty před koncem domácí nepromarnili šanci a v hektickém závěru si pojistili tříbodový zisk.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Domácí se drží na útočné polovině a nedávají Ostravankám šanci se dostat k ohrožení liberecké klece.
     
    58:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou blíže k plnému počtu bodů! Koníčková poslala míček ze strany na stranu KLÁŘE LEIEROVÉ, která propálila vše před sebou a uklidila míček do branky. Liberecké hráčky tak zaznamenaly "bůra". Asistence: Hana Končíková.
     
    57:21
    Liberec v plném počtu a má k dispozici zkrácenou přesilovku. Dosáhne na tři body, nebo Ostrava vydrží bránit až do konce?
     
    57:06
    Těsně před vypršením domácího trestu jde na trestnou Iveta Theuerová (OVA) za opakované přestupky. Zbývají tři minuty a uvidíme, zda se body budou dělit nebo ne.
     
    55:21
    A tohle bude komplikace pro Liberec. Simona Kabeláková (GIL) zřejmě neudržela nervy na uzdě a jde na dvě minuty ze hry za hrubost.
     
    53:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! TEREZA KALNAYOVÁ využila zmatenosti domácí gólmanky Vokaté a její střela propadla až do sítě. Ostrava tak konečně srovnává krok se soupeřem a ještě nás čeká drama! Asistence: Silive Kovalská.
     
    50:04
    Urbanová se dostala do dobré střelecké pozice, její ránu vyráží pomocí masky Kouřilová.
     
    49:45
    Na únik si brousila zuby Hubáčková, ale při slalomu mezi hráčkami ji zastavila důsledná obrana Bonusie.
     
    48:19
    Přesilovka Ostravy je za námi bez využití. Hosté se téměř nedostali na polovinu soupeře a sami museli bránit útok Liberce. Pokud Slezanky na body nedosáhnou, tato promrhaná příležitost je bude mrzet.
     
    46:19
    Další šance na gól a srovnání pro Ostravu. Klára Leierová (GIL) jde sedět za bránění ve hře. Zrovna v tuto chvíli asi svůj tým nepotěšila.
     
    45:02
    Mohlo být srovnáno, z ostravských holí šla vysoká střela, kterou těsně před brankou likviduje gólmanka Liberce.
     
    43:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak toto je bleskový nástup do třetí třetiny, navíc když před chvílí hosté prohrávali o tři branky! Opět ROMANA KIECKOVÁ byla u míčku, zkusila střelu z otočky a na tu Vokatá nedosáhla. Ostravanky jsou tak na dostřel vyrovnání. Bez asistence.
     
    42:37
    Odpověď z hole Kabelákové do branky nemíří.
     
    40:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tohle ještě bude zajímavé! ROMANA KIECKOVÁ se dvakrát za sebou dostala do úniku, první jí nevyšel, ovšem v tom druhém dokázala Vokatou překonat a Ostrava je nyní dvě branky od svého soupeře. Asistence: Silvie Kovalská.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 6. Dostalíková (Kultová), 15. Urbanová (Koníčková), 27. Kabeláková (Imlaufová), 38. Leierová (Urbanová), 59. Leierová (Koníčková) – 40. Kalnayová (Škopková), 41. Kiecková (Kovalská), 43. Kiecková, 54. Kalnayová (Kovalská)


    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Nikodýmová) – Dostalíková, Bečková, Ježková, Urbanová, Leierová, Koníčková, Hubáčková, Kultová, Krauskopfová, Imlaufová, Kabeláková, Mlejnková, Šípová.
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Rousová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Theuerová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Szczurová, Némethová.

    Rozhodčí: Hejnová – Romančáková

    Diváci: 75