Sparta – Ostrava 6:3 (kon.) | Kladno – Bulldogs 1:6 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
6:3 (1:2, 4:1, 1:0)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 13.10.2013, 16:00Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    48:10
    Sparta právě vstřelila branku!

    Domácí odskakují na rozdíl tří branek! Volný úder rozehrál Svatoš na JAKUBA VRÁNU, který z pravé strany z voleje propálil zeď i brankáře!
    Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    38:28
    Sparta právě vstřelila branku!

    A je tu další gól Pražanů! Kadoch tentokrát poslal podélnou přihrávku LUKOVI ČASAROVI. Ten vyjel nikým neatakován z rohu a další krásnou střelou tahem takřka ze středu zvyšuje na 5:3!
    Asistence: Ondřej Kadoch.
     
    37:36
    Sparta právě vstřelila branku!

    Sparta otáčí vývoj zápasu a dostává se poprvé do vedení! Časar posunul míček k ONDŘEJI KADOCHOVI, jenž po pěkném zatažení míčku pálí tahem mimo Turkův dosah!
    Asistence: Luka Časar.
     
    34:40
    Sparta právě vstřelila branku!

    Lehkovážnost při zakončení se hostům krutě vymstila. Strachota totiž na druhé straně nezištně přihrál MICHALU VRTIŠKOVI, který střelou ze střední vzdálenosti vyrovnává!
    Asistence: Michal Strachota.
     
    33:24
    Sparta právě vstřelila branku!

    Perfektní napadání Rebra znamená snížení! Rebro získal míček na obránci Ostravy, předložil jej osamocenému MICHALOVI STRACHOTOVI, který po krátkém zamíchání překonává Turka střelou do víka!
    Asistence: Martin Rebro.
     
    24:22
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Hosté vedou znovu o dvě branky! Skácel měl po zmatečné situaci u branky míček na holi, ale ze vzduchu minul prázdnou branku, jeho dílo dokončil u druhé tyče dobře postavený JAKUB PLÍHAL!
    Asistence: Petr Skácel.
     
    19:18
    Sparta právě vstřelila branku!

    Teď už se Sparťané radují ze snížení! JAKUB VRÁNA získal míč kousek za půlící čárou, udělal pár kroků kupředu a táhlou střelou do horní poloviny branky překonává Turka!
    Bez asistence.
     
    16:23
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Už je to o dvě branky! Hráči, kteří měli prsty v prvním gólu si tentokrát vyměnili role. Plíhal přihrál MIROSLAVU MAYEROVI a ten překonává Kotoučka!
    Asistence: Jakub Plíhal.
     
    09:17
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Hosté využívají přesilovku! Mayer přihrál do strany JAKUBU PLÍHALOVI, který se ránou z první nemýlil!
    Asistence: Miroslav Mayer.

    Michal Šíma


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 20. Vrána, 34. Strachota (Rebro), 35. Vrtiška (Strachota), 38. Kadoch (Časar), 39. Časar (Kadoch), 49. Vrána (Svatoš) – 10. Plíhal (Mayer), 17. Mayer (Plíhal), 25. Plíhal (Skácel)


    ACEMA Sparta Praha: Kotouček (48. Beneš) – Kadoch, Denemark, Kašpárek, Čermák, Chaloupka, Vrána, Smetana, Duchek, Marvánek, Rebro, Rodina, Svatoš, Vrtiška, Šnajdr, Strachota, M. Němeček, P. Němeček, Časar
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Turek – Plíhal, Švajný, Hudec, Skácel, Šešulka, Rajnec, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Mertha, Lipový, Klimscha, Kašpar, Krupa, Gál, Mayer

    Rozhodčí: Valenta – Žďárský