Winnipeg – New Jersey 3:0 (kon.) | Anaheim – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Detroit 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Detroit Red Wings
Pondělí 14.10.2013, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston dramatizuje závěr utkání. Okolo Gustavssonovi branky se obtočil Seidenberg, který našel mezi kruhy MILANA LUCICE a ten dává střelou do pravé šibenice svému týmu naději. Asistence: Dennis Seidenberg, David Krejčí.
     
    30:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává další branku. Po velmi dobrých zákrocích Gustavssona se dostal Detroit do útočného pásma, kde se kotouče ujal Alfredsson, který našel zpoza branky DANIELA CLEARYHO a ten střelou mezi betony Raska dostává hosty do dvoubrankového vedení. Asistence: Daniel Alfredsson, Joakim Andersson.
     
    28:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přečkal tlak Bostonu a sám udeřil. Franzen našel nádherně z levé strany před brankou STEPHENA WEISSE, který tváří v tvář překonal Raska střelou k levé tyči. Asistence: Johan Franzen, Brian Lashoff.
     
    14:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston z nenápadné situace vyrovnává. Od modré čáry nahodil kotouč na branku Boychuk, jenž trefil koleno LOUIE ERIKSSONA a od toho se dostal puk do branky, když proklouzl Gustavssonovi mezi betony. Asistence: Johnny Boychuk, Reilly Smith.
     
    11:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení. Dacjuk obral ve středním pásmu o kotouč Bergerona a vydal se do útočného pásma, kde se prohnal okolo Cháry a naservíroval puk na hůl HENRIKA ZETTERBERGA, který z velkého úhlu poslal kotouč za Raska. Asistence: Pavel Dacjuk.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 15. Eriksson (Boychuk, Smith), 59. Lucic (Seidenberg, Krejčí) – 12. Zetterberg (Dacjuk), 29. Weiss (Franzen, Lashoff), 31. Cleary (Alfredsson, Andersson)


    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Seidenberg, Chára, Bartkowski, Boychuk, McQuaid, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Smith – Marchand, Kelly, Caron – Thornton, Campbell, Paille
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, Kindl, DeKeyser, Lashoff, Quincey – Bertuzzi, Dacjuk, Zetterberg – Abdelkader, Weiss, Franzen – Alfredsson, Andersson, Cleary – Tootoo, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Hebert, Watson – Sericolo, Sharrers

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri