Interobal Plzeň – Hradec Králové 3:5 (kon.) | Chrudim – Vysoké Mýto 6:1 (kon.) | Kladno – Slavia 6:3 (kon.)
Benago Praha – Sparta 3:3 (kon.)
konec
SK Indoss Plzeň
3:5 (1:3)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 18.10.2013, 20:00 • Slavia VŠ, Plzeň • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    36:15
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    VÁCLAV KOC svoji chybu napravuje tím nejlepším způsobem. Rychlou přešlapovačkou se uvolnil ke střele levačkou, na kterou Menšl nedokázal zareagovat. 3:5.
     
    29:37
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují přímý kop. JIŘÍ PODOLNÍK nic nevymýšlel, napálil balon po zemi na branku domácích a může slavit. Míč se totiž dostal až za záda brankáře Vilda a hosté vedou opět o tři branky. 2:5.
     
    28:43
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ VITOUŠ se postavil k rozehrání pokutového kopu a počínal si výborně. Prostřelil Menšla a stahuje náskok Salamandru. 2:4.
     
    24:25
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se po přihrávce Podolníka uvolnil ke střele MARTIN KILEVNÍK a byť si Vild na balon sáhl, vytěsnit jej nedokázal.
    Asistence: Jiří Podolník.
     
    10:30
    Salamandr právě vstřelil branku!
    MARTIN FRIEDL přidává další branku na účet svého týmu. Hradec se prosadil další střelou z dálky a navyšuje své vedení na 1:3!
    Asistence: Adam Chromek.
     
    09:54
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Hosté dokonali obrat! Friedl sice přímý kop neproměnil, hned vzápětí se ale po rohovém kopu překvapivou ranou prosazuje kapitán Salamandru, MARTIN ŠMÍD. 1:2!
     
    05:38
    Salamandr právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po delší kombinaci Hradce na útočné polovině se dostal do střelecké pozice ADAM CHROMEK a tváří v tvář Vildovi nezaváhal. Jeho rána do spodního rohu branky končí vyrovnávací brankou. 1:1.
     
    00:43
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak to je výborný úvod pro domácí. Po rychlé akci a bratrské spolupráci se prosazuje dorážkou do odkryté branky hlavičkou MARTIN MÍKA. 1:0.

    Marek Kratochvíl

    Branky: 0. M. Míka (D. Míka), 28. Vitouš (pen.), 36. Koc – 5. Chromek, 9. Šmíd, 10. Friedl (Chromek), 24. Kilevník (Podolník), 29. Podolník

    Karty:   12. Koc (PLZ), 13. Míka (PLZ), 15. Kučera (PLZ), 32. Gabriel (PLZ), 40. Scheinherr (PLZ) – 28. Černý (SLM)


    SK Indoss Plzeň: Vild (Vykoupil) – Kučera "C", M. Míka, D. Míka, Vitouš, Filinger, Koc, Böhm, Lukáš, Gabriel, Scheinherr
    MADOS MT Hradec Králové: Menšl – Šmíd 'C", Vydarený, Černý, Podolník, Kilevník, Hrůša, Friedl, Chromek, Holec, Mašek, Jelínek

    Rozhodčí: Gryc – Hofmann
    bahis siteleri