Interobal Plzeň – Hradec Králové 3:5 (kon.) | Chrudim – Vysoké Mýto 6:1 (kon.) | Kladno – Slavia 6:3 (kon.)
Benago Praha – Sparta 3:3 (kon.)
konec
FC Benago Praha
3:3 (2:2)
Sparta Praha
Pátek 18.10.2013, 21:00 • SH Eden • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi po skvělé podívané z Edenu loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. U dalších přenosů z futsalové Chance ligy na shledanou. (22:49:36)
     
    Tento závěr ovšem nic nemění na tom, že především v druhé půli jsem viděli fantastickou futsalovou podívanou! Oba týmy měly velkou porci šancí, hrály velmi útočně, ale oba zvládly jen jeden gól. Nutno dodat, že jak Vahala v brance Benaga tak Vozár ve svatyni Sparty své týmy podrželi. Zápasu zároveň nechyběly emoce a tvrdá hra. Třešničkou na dortu byla poslední minuta, během které mělo Benago tři gólové šance a Sparta dvě.
     
    Rozhodčí v závěrečné šanci ještě odpískal Rodkovi ruku, i když Brahimi mohl stále dávat míč před bránu. Domácí útočník to nesl hodně těžce, uklidňovat ho po závěrečném museli spoluhráči.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    To je drama! Nejprve byl sám před Vahalou Srkal, jenže klička mu nevyšla a domácí brankář míč sebral. Na druhé straně byl před Vozárem sám Rodek, jenže sparťanský brankář svůj tým podržel.
     
    40
    Ještě šance Douglase! Po dlouhém výhozu Vahaly střílel jen těsně vedle!
     
    40
    Rozhodnout mohl i Brahimi na druhé straně! Byl už za obranou Sparty, jeden z obránců ho ovšem rozhodl a Brahimi bránu netrefil. Nevymodlil si ani faul.
     
    39
    Holeček si teď doslova pohrál s Douglasem i Rodkem, jenže Vahala včas zmenšil úhel a zabránil sparťanskému hráči ve skórování!
     
    39
    Opět se hraje.
     
    39
    Dvě minuty do konce, Benago se bere time-out. Utkání je hodně vyhrocené, hraje se velmi tvrdě. Hlavně Spartě se ovšem řízení ze strany rozhodčích nelíbí, hostující hráči i trenéři si hodně stěžují.
     
    38
    Holečkova tvrdá střela, ale opět jen do Vahaly, který vyráží do autu.
     
    37
    Sparta si teď zásluhou zákroku Holečka na Douglase připsala faul pátý a hrozí ji akumulovaný pokutový kop.
     
    37
    Rozhodovat mohou i akumulované fauly, hraje se hodně tvrdě a stav je nyní vyrovnaný 4:4.
     
    36
    Vodecký, který se ze sparťanské lavičky do utkání zapojil až nyní, se teď zjevil před Vahalou, ale na poslední chvíli přispěchal Lištván a ke střele ho nepustil.
     
    35
    Mareš si teď vzal na přímý kop velmi dlouhý rozeběh, ale bránu Sparty netrefil.
     
    34
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Jenže Benago zvládlo hned odopovědět! Douglas vybojoval ve středu hřiště míč, prošel na pravou stranu a jeho přihrávku do vápna už do prázdné brány usměrnil MARCEL RODEK. Sparťanský Semerád se hodně zlobí na rozhodčího, za zákrok Douglase chtěl odpískat faul.
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šnídl aut rozehrál na krátko na Fichntera. Ten míč poslal tvrdým stříleným centrem na bránu. Před Vahalou míč zády tečoval MIROSLAV SEMERÁD a poslal ho sítě!
     
    32
    Stejskal se středem hřiště prokličoval přes dva obránce Benaga, až se objevil zcela sám před Vahalou. I ten však svůj tým podržel a nohou stačil míč vytlačit mimo tyče.

    Ondřej Voska

    Branky: 13. Mareš (Lištván), 13. Mareš (Douglas), 34. Rodek (Douglas) – 5. Havrda (Stejskal), 9. Zapletal (Havrda), 33. Semerád (Fichtner)

    Karty:   14. Štverák (BNP), 15. Brahimi (BNP), 23. Douglas (BNP), 24. Lištván (BNP) – 4. Šnídl (SPA), 22. Havrda (SPA)


    FC Benago Praha: Vahala (Bezstarosti) – Simitči (C), Rodek, Lištván, Douglas, Kočí, Hoxha, Štverák, Brahimi, Mareš
    Sparta Praha: Vozár (Sochůrek) – Dlouhý (C), Semerád, Fichtner, Havrda, Holeček, Srkal, Šnídl, Stejskal, Vodecký, Zapletal

    Rozhodčí: Kačánek, Smreček
    bahis siteleri