Interobal Plzeň – Hradec Králové 3:5 (kon.) | Chrudim – Vysoké Mýto 6:1 (kon.) | Kladno – Slavia 6:3 (kon.)
Benago Praha – Sparta 3:3 (kon.)
konec
FC Benago Praha
3:3 (2:2)
Sparta Praha
Pátek 18.10.2013, 21:00 • SH Eden • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    40
    To je drama! Nejprve byl sám před Vahalou Srkal, jenže klička mu nevyšla a domácí brankář míč sebral. Na druhé straně byl před Vozárem sám Rodek, jenže sparťanský brankář svůj tým podržel.
     
    40
    Ještě šance Douglase! Po dlouhém výhozu Vahaly střílel jen těsně vedle!
     
    40
    Rozhodnout mohl i Brahimi na druhé straně! Byl už za obranou Sparty, jeden z obránců ho ovšem rozhodl a Brahimi bránu netrefil. Nevymodlil si ani faul.
     
    39
    Holeček si teď doslova pohrál s Douglasem i Rodkem, jenže Vahala včas zmenšil úhel a zabránil sparťanskému hráči ve skórování!
     
    37
    Sparta si teď zásluhou zákroku Holečka na Douglase připsala faul pátý a hrozí ji akumulovaný pokutový kop.
     
    34
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Jenže Benago zvládlo hned odopovědět! Douglas vybojoval ve středu hřiště míč, prošel na pravou stranu a jeho přihrávku do vápna už do prázdné brány usměrnil MARCEL RODEK. Sparťanský Semerád se hodně zlobí na rozhodčího, za zákrok Douglase chtěl odpískat faul.
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šnídl aut rozehrál na krátko na Fichntera. Ten míč poslal tvrdým stříleným centrem na bránu. Před Vahalou míč zády tečoval MIROSLAV SEMERÁD a poslal ho sítě!
     
    32
    Stejskal se středem hřiště prokličoval přes dva obránce Benaga, až se objevil zcela sám před Vahalou. I ten však svůj tým podržel a nohou stačil míč vytlačit mimo tyče.
     
    30
    Obrovská šance Sparty. Fichnter poslal křížný míč přes vápno, na zadní tyči byl volný Semerád, jenže z malé blízkosti trefil jen boční síť!
     
    27
    Rodek nádhernou přihrávkou mezi dvěma obránci vysunul Brahimiho, ale Vozár opět včas vyběhl a domácího hráče, který byl navíc v úhlu, vychytal!
     
    25
    Mareš teď dobrým napadáním vypracoval velkou šanci pro Kočího, jenže ten měl míč malinko pod sebou a Vozár mu včas skočil pod nohy.
     
    24
    Další žlutá karta pro domácí hráče. Zapletal se obtočil okolo Lištvána, už by byl sám před Vahalou. Domácí útočník ho tak zastavil faulem.
     
    23
    Sparta teď hezky domácí rozebrala, Havrda hezky posunul míč na volného Srkala, jenže jeho rána nebyla příliš umístěná a Vahala ji stačil vyrazit nad.
     
    23
    Holeček šel do rychlého protiútoku, Douglas to vyřešil očividným strčením zezadu. Žlutá karta.
     
    23
    Šnídl teď úplně zbytečně váhal s rozehrávkou, Rodek ho o míč obral, jenže Vozár mu zmenšil úhel a domácí útočník ho neprostřelil.
     
    22
    Žlutou kartu za simulování vidí i hostující Havrda.
     
    20
    Teď měl šanci na stejné přečíslení na druhé straně Douglas, jenže ten se nedostal ani ke střele. Z brejku navíc unikl Stejskal a vybojoval pátý faul Benaga! Fichnterovu povedenou střelu z přímého kopu poté vyrazil Vahala.
     
    19
    Sparta teď šla do přečíslení tři na dva, jenže Stejskal si nevybral ani Srkala ani Zapletala, které měl na stranách, a jeho individuální zakončení vyrazil nohou Vahala.
     
    15
    Ještě z toho byl málem gól Sparty, Stejskala, který dostal výhodu, výborně vychytal Vahala.
     
    15
    Brahimi teď přepadl přes Stejskala, rozhodčí v tom ale viděl simulování a domácímu hráči ukázal žlutou kartu.
     
    14
    Domácí Štverák teď nestačil na Stejskala a po skluzu zezadu vidí žlutou kartu.
     
    13
    Sparťané zároveň Douglase faulovali, to je pět faulů pro hostující tým!
     
    13
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    To je zvrat! Douglas výborně hned po rozehrávce Sparty získal míč, posunul ho opět MICHALU MAREŠOVI, který propálil Vozára tentokráte bodlem.
     
    13
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Lištván teď sice umožil Stejskalovi rychlý protiútok, jenže míč opět získal zpět, posunul ho na MICHALA MAREŠE, který po kličce do středu hřiště dokázal prostřelit Vozára.
     
    12
    Teď byl Srkal gólu ještě blíže. Ve spolupráci se Stejskalem opět dobře prošel středem hřiště a odražený míč následně napálil do tyče!
     
    9
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ondřej Havrda má prsty i v druhém gólu Sparty. Tentokráte u pravé lajny vybojoval míč, krásně prošel středem hřiště a připravil šanci pro PETRA ZAPLETALA. Ten také prostřelil Vahalu mezi nohama.
     
    7
    Rodek se teď krásně obtočil okolo Šnídla, jenže Vozára mu zmenšil úhel a střelu stačil srazit na roh.
     
    5
    Sparta právě vstřelila branku!
    Benago chybovalo v rozehrávce, čehož k zisku míče využil Stejskal. Následně ho poslal před bránu, kde z bezprostřední blízkosti Vahalu prostřelil ONDŘEJ HAVRDA.
     
    4
    Kočí šikovně získal míč, píchnul si ho kolo Šnídla. Ten ho zastavil nevybíravým skluzem a vidí žlutou kartu.

    Ondřej Voska

    Branky: 13. Mareš (Lištván), 13. Mareš (Douglas), 34. Rodek (Douglas) – 5. Havrda (Stejskal), 9. Zapletal (Havrda), 33. Semerád (Fichtner)

    Karty:   14. Štverák (BNP), 15. Brahimi (BNP), 23. Douglas (BNP), 24. Lištván (BNP) – 4. Šnídl (SPA), 22. Havrda (SPA)


    FC Benago Praha: Vahala (Bezstarosti) – Simitči (C), Rodek, Lištván, Douglas, Kočí, Hoxha, Štverák, Brahimi, Mareš
    Sparta Praha: Vozár (Sochůrek) – Dlouhý (C), Semerád, Fichtner, Havrda, Holeček, Srkal, Šnídl, Stejskal, Vodecký, Zapletal

    Rozhodčí: Kačánek, Smreček
    bahis siteleri