Vlašim – Jihlava 3:2 (kon.) | Most – Ústí n/L 2:3 (po s.s.) | Hr. Králové – Kert Park Praha 0:1 (po s.s.)
Plzeň – Kladno 7:3 (kon.) | Třinec – Karviná 4:2 (kon.)
konec
HBT Vlašim
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
SK Jihlava
Neděle 20.10.2013, 11:00CROSSDOCK Extraliga
     
    28:59
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově zareagovali, když DAVID FIALA přehodil míček přes nohu brankáře Straky a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Ondřej Jobák.
     
    28:15
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Vlašimští stejně jako v minulém domácím utkání dominují ve druhé třetině. Nyní tak trochu se štěstím. BArtejs nahodil míč za branku kam si naběhl Průcha a předal míček JANU BARTEJSOVI, který doslova dotlačil po několika odrazech míček do sítě a tím zkompletoval hattrick. Asistence: Michal Průcha.
     
    26:45
    Vlašim právě vstřelila branku!
    V oslabení je tu gól JANA BARTEJSE, který využil zaváhání obránce ve středním pásmu a po samostatném úniku překonal brankáře Ježka. Bez asistence.
     
    09:51
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Domácí jako by věděli, co píši. Nyní přesně zakončil JAN BARTEJS, hráč extraligy minulého víkendu. Asistence: Michal Průcha.
     
    00:48
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Je tu rychlý gól hostí. První závar před domácí brankou končí v síti. Střelcem branky je ONDŘEJ JOBÁK. Asistence: David Fiala.

    Jiří Paýr

    Branky a nahrávky: 10. Bartejs (Průcha), 27. Bartejs, 29. Bartejs (Průcha) – 1. Jobák (Fiala), 29. Fiala (Jobák)


    HBT Vlašim: Straka (Krejčíř) – Špale, Blažek, Kieler, Nýdl, Čičatka M., Gärtner, Střeska – Horák, Šindelář, Topolánek, Dušek, Bartejs, Juráček, Střecha, Slanina, Průcha.
    SK Jihlava: Ježek (Mumlíček) – Brázda, Blaško, Kříž, Šmíd, Gregor, Homola, Vávrů, Danko, Trávník, Fiala, Kučera, Jobák, Matejka, Javorek, Průcha.

    Rozhodčí: Fiala, Záhora