Orlová – Vsetín 2:8 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 4:3 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 0:3 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 5:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:1 (kon.)
Vrchlabí – Klatovy 9:2 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Bílina – Sokolov 2:5 (kon.)
Mor. Budějovice – Klášterec nO 9:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:4 (po pr.) | Milevsko – Tábor 1:8 (kon.)
Nymburk – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 7:2 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
9:2 (3:0, 2:2, 4:0)
HC Klatovy
Středa 23.10.2013, 18:00 • Elektromont aréna, Vrchlabí • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    LUKÁŠ POSKOČIL napřáhl a od modré prostřelil Rückla mezi betony! Do konce utkání 16 sekund a dnes máme vítěze jasného. Asistence: Ladislav Gengel a Ondřej Hamerský.
     
    49:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak tohle už připomíná exhibici! Krásná akce Bláhy se Svobodou totiž znamená už osmý gól v hostující síti. Bláha jel středem, nahrál Svobodovi doprava, který bekhendovou kličkou obešel hostujícího beka a opět nahrál před branku Bláhovi, jenž přehodil Rücklův beton. Asistence: Martin Svoboda.
     
    47:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion zvyšuje už na 7:2! Petr Hlaváč nahazoval od modré a před Mastíkem jemně tečoval PATRIK FOŘT. Asistence: Petr Hlaváč.
     
    46:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    6:2! Březina v situaci dvou proti jednomu nabil TOMÁŠI BLÁHOVI, jenž se nemýlil a Vrchlabí vede už o čtyři branky. Asistence: Ondřej Březina.
     
    36:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí opět utíkají do tříbrankového trháku! Oppelt poslal přihrávku zpoza branky do pozice mezi kruhy, kde stál připravěný TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a ten propálil Mastíka. Asistence: Tomáš Oppelt.
     
    35:03
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět alespoň dvougólový náskok! TOMÁŠ SVOBODA si najel na levý kruh na Březinovu nahrávku a prostřelil Mastíka nad beton. Svoboda dnes zaznamenává hattrick! Asistence: Ondřej Březina a Tomáš Bláha.
     
    31:28
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Pozor! V intervalu 28 vteřin vsítili Klatovští hned dvě branky a domácí vedou už pouze o jeden gól. ANTONÍN BASTL z mezikruží propálil Jeschkeho mezi nohy. Asistence: Petr Vizinger.
     
    31:00
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté snižují! JAKUB BERNAD prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jan Topinka.
     
    11:25
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí celek vede již o tři branky! Pět sekund po skončené přesilovce ujel po levém křídle Tomáš Bláha, nabil do mezikruží MARTINU SVOBODOVI a ten pozemní střelou našel mezírku mezi Mastíkovými betony. Asistence: Tomáš Bláha a Ondřej Březina.
     
    05:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je snový start Vrchlabí! Ke kotouči se sám před brankou hostí dostal obránce LADISLAC PULEC a zblízka prostřelil klatovského brankáře střelou nad levý beton. Asistence: Daniel Filip.
     
    02:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je rychlý start domácích, kteří po dvou minutách a jedenácti sekundách otevírají skóre! Nejprve zpoza branky vyjel Březina, jehož pokus Mastík vyrazil ke Kolářovi, který vystřelil od modré a další vyražený puk si tentokrát našel MARTIN SVOBODA a ten nadvakrát dopravil kotouč do prázdné branky. Asistence: Daniel Kolář a Ondřej Březina.

    Branky a nahrávky: 3. Svoboda (Březina, Kolář), 6. Pulec (Filip D.), 12. Svoboda (Bláha, Březina), 36. Svoboda (Březina, Bláha), 37. Šťastný (oppelt), 47. Bláha (Svoboda), 48. Fořt (Hlaváč), 50. Bláha (Svoboda), 60. Poskočil (Gengel, Hamerský) – 31. Bernad (Topinka), 32. Bastl (Vizinger)


    HC Stadion Vrchlabí: Jeschke (Abrahám) – Hlaváč, Vondráček, Hamerský, Poskočil, Klement, Kolář, Lenoch, Pulec – Fořt, Filip M. (A), Jirků, Šťastný, Gengel, Oppelt, Svoboda, Bláha (A), Březina, Marek, Filip D., Jakubec (C)
    HC Klatovy: Mastík (Rückl) – Růžička, Zeman, Hucl, Martinec, Haney, Blumentrit, Kodýtek, Krch, Topinka (A), Bernad, Uhlík, Farný, Pitel, Bastl, Vizinger, Vondryska, Čuban
    bahis siteleri