K. Vary – HK MVD 5:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
HK MVD Balašicha
Středa 23.10.2013, 18:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    MVD právě vstřelilo branku!P
    Necelé dvě minuty před koncem ještě kosmeticky upravuje výsledek DMITRIJ SIDLJAROV! Asistence: Alexej Prochorov.
     
    57:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Pátou branku Energie střílí TOMÁŠ HARKABUS Asistence: David Troška.
     
    41:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    OTO TÁBORSKÝ dává druhou branku v utkání! Autor branky dostal parádní přihrávku od Martina Kohouta a trefil se k tyčce Bočarovovy branky! Asistence: Martin Kohout.
     
    32:36
    MVD právě vstřelilo branku!
    Balašicha snižuje na rozdíl dvou branek! Po přihrávce od Kobeleva a Sidljarova se trefuje ILJA ŠIPOV! Asistence: Dmitrij Sidljarov, Roman Kobelev.
     
    29:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak, a je vymalováno! Od Trošky před Gorčíka se puk dostal k LUKÁŠI VRÁNOVI, který překonává Bočarova! Šikovná střela k tyči skončila v síti! Asistence: Sebastian Gorčík, David Troška.
     
    27:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Energie využívá dnes první přesilovou hru! Po chybě domácí obrany se do šance dostal Harkabus, kotouč na něj ale byl příliš rychlý. Bočarov tedy vyjel z brány a odpálil puk na modoru čáru, kde byl TOMÁŠ DVOŘÁK, a ten se trefuje do prázdné klece! Asistence: Bez asistence.
     
    25:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie dává z brejku úvodní branku! Matěj Zadražil ujel do útočného pásma, chytře si počkal na nejlepší moment, a pak jak na zlatém podnose předložil puk OTOVI TÁBORSKÉMU, který ranou z první prostřelil Bočarova. Asistence: Matěj Zadražil.

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 26. Táborský (Zadražil), 28. Dvořák, 30. Vrána (Gorčík, Troška), 42. Táborský (Kohout), 58. Harkabus (Troška) – 33. Šipov (Kobelev, Sidljarov), 59. Sidljarov (Prochorov)


    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Adam, Kečkeš, Dvořák, Šafář, Bahounek, Škvor, Šimek, Troška – Tomeček, Gríger, Táborský, Csamangó. Harkabus, Vachutka, Kohout, Vrána, Gorčík, Krliš, Zadražil, Osmík
    HK MVD Balašicha: Bočarov (56.Kornjakov) – Kobelev, Pavelčuk, Lesnikov, Jermošenko, Kuzněcov, Makljukov, Grjazev – Djačenko, Nikolajev, Uvarov, Ilin, Bešarov, Prochorov, Bojčuk, Jefremov, Sidljarov, Fjodorov, Birjukin, Markovin, Šipov

    Rozhodčí: Nosov – Ondráček, Komárek
    bahis siteleri