Sparta – Chrudim 1:3 (kon.) | Balticflora Teplice – Rádio Krokodýl Brno 8:2 (kon.) | Vysoké Mýto – Tango Brno 4:6 (kon.)
Slavia – Benago Praha 5:4 (kon.) | Helas Brno – Interobal Plzeň 9:3 (kon.) | Hradec Králové – Kladno 0:4 (kon.)
konec
Helas Brno
9:3 (3:1)
SK Indoss Plzeň
Pátek 25.10.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • 1. Futsal liga
     
    39
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Má slova jen potvrzuje VÁCLAV KOC, který ihned po rozehrávce šel střemhlav za gólem, a ten taky vstřelil a kosmeticky upravuje výsledek. Asistence: David Kubík.
     
    39
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Tak ze zápasu už máme pořádné gólové hody. Havlík se krásně prosadil mezi dvěma obránci a přihrál DAVIDU PRESLOVI, který skóruje přízemní střelou. Asistence: Roman Havlík.
     
    36
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Sýkora dokázal hosty obrat o míč a navíc ještě najít v ideální pozici STANISLAVA LERCHA, který se u tyčky nemohl mýlit a dává osmou branku Helasu. Asistence: Radek Sýkora.
     
    33
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brňané už pokračují k poklidné výhře a důležitým třem bodům. MILAN KLIMEŠ dává sedmou branku Brna do odkryté klece při hostující power-play. Vild se sice stihl vrátit, ale nedostal se do dobrého postavení. Asistence: Stanislav Lerch.
     
    30
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Autoři minulé branky si své role vyměnili a po dvaceti vteřinách dokázali vstřelit další gól a dát tak Brnu klid do zbytku utkání. Radek Sýkora svojí střelou nedal Vykoupilovi nejmenší šanci. Asistence: David Cupák.
     
    30
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Zničehonic se hra přesunula na druhou stranu a na konci akce celé brněnské čtverky byl DAVID CUPÁK. Asistence: Radek Sýkora.
     
    28
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brno se vrací do dvoubrankového vedení! Ovčačík míč posunul přesně do běhu IVANU LACKOVI, který se odhodlal ke střele z velké vzdálenosti a ta skončila až za zády nevěřícího Vykoupila. Asistence: Jan Ovčačík.
     
    23
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Nicméně Plzeň i přesto snižuje a Davida Míku to nemusí nijak zvlášť mrzet. Balon se odrazil přesně na nohu DAVIDU KUBÍKOVI, který na nic nečekal a míč napálil vší silou na bránu Šimona. Ten na míč nedosáhl a Kubík tak dává kontaktní branku na samém začátku druhého poločasu. Bez asistence.
     
    17
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň snižuje! Vitouš našel volného VÁCLAVA KOCE, který stál najednou jen proti Šimonovi, který mu padl pod nohy. Bez problému ho ovšem Václav Koc přehodil a dává první branku svého týmu. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    15
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    I když více ze hry nyní měli hosté, tak Brno opět udeřilo! Lacko posunul míč na dnešního brněnského kapitána RADKA SÝKORU, který si udělal ideální pozici pro střelu a nedal Vykoupilovy šanci. Asistence. Ivan Lacko.
     
    6
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, co dokázal teď JAKUB LIDMILA. Vzal si na své polovině balon a dvěma jeslemi přešel přes hráče Plzně a ještě, aby to okořenil na závěr, tak třetí a poslední jesle nasadil Vykoupilovi a zvyšuje vedení Brna na 2:0. Krásný moment dnešního zápasu a prakticky nejhezčí gól Helasu v této sezóně. Bez asistence.
     
    3
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Nicméně celá brněnská akce ještě pokračovala, když se míč vzal Lerch a našel úplně volného DAVIDA CUPÁKA, který si ještě udělal krokem do středu prostor a přesně zakončil do spodních pater Vykoupilovy brány. David Cupák tak otevírá skóre dnešního utkání už ve třetí minutě. Asistence: Stanislav Lerch.

    Adam Havel

    Branky: 3. Cupák (Lerch), 6. Lidmila, 15. Sýkora (Lacko), 28. Lacko (Ovčačík), 30. Cupák (Sýkora), 30. Sýkora (Cupák), 33. Klimeš (Lerch), 36. Lerch (Sýkora), 39. Presl (Havlík) – 17. Koc (Vitouš), 23. Kubík, 39. Koc (Kubík)

    Karty:   29. Vlach (HEL) – 26. Míka (PLZ), 34. Kubík (PLZ)


    Helas Brno: Šimon (Tuháček) – Sýkora "C", Cupák D, Havlík, Lerch, Ovčačík, Lidmila, Klimeš, Lacko, Havel, Vlach, Presl.
    Trenér: Jan Loup

    SK Indoss Plzeň: Vykoupil (Vild) – Míka "C", Filinger, Vitouš, Böhm, Lukáš, Kubík, Koc.
    Trenér: Roman Böhm

    Rozhodčí: Michal Gasnárek, Tomáš Slanina, D: Kamil Bednář
    bahis siteleri