Prievidza – Michalovce 4:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 2:4 (kon.) | Topoľčany – Spišská N. Ves 3:6 (kon.)
SR 18 – Prešov 2:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Bardejov 3:2 (kon.) | Detva – Senica 2:3 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Prešov 07
sk Pátek 25.10.2013, 18:00 • Easton aréna, Piešťany • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:28
    Kivader, Prešov, 2 min – hákovanie
     
    58:09
    Slovensko U18 dalo gól!
    Domáci dramatizujú zápas. Zabojovali pri zadnom mantineli, puk nahodili pred bránu, kde sa najprv snažil zakončiť Ferleťák, ale puk mu ušiel. Zachytil ho SUKEĽ a z otočky puk dostal za chrbát Kmeťa.
     
    52:30
    Ferleťák, SR 18, 2 min, napadnutie
     
    50:57
    Prešov dal gól!
    Krásna akcia Prešovčanov. Dlhšie točili domácich v pásme, tí už nestíhali poctivo obsadzovať hráčov. Puk dostal medzi kruhmi Slávik, no neulakomil sa, poslal k bráne Prokopovi, ktorý ešte akciu vyšperkoval prihrávkou na voľného PODSEDLÉHO pri druhej žrdke a ten pohodlne zasunul do odkrytej bránky.
     
    48:18
    Prešov dal gól!
    Hostia využili presilovku a vedú. Od začiatku početnej výhody sa držali v pásme, nedostávali sa najprv k zakončeniu, nakoniec spoza bránky Podsedlý našiel KIVADERA, ktorý spomedzi kruhov prestrelil brankára Pajpacha.
     
    47:14
    Hrušík, SR 18, 2 min – krosček
     
    38:50
    Vadovič, SR 18, 2 min, seknutie
     
    37:38
    Mendrej nahodil od modrej a Tatár šikovne tečoval tesne pred brankárom. Kmeť však dokázal puk vyraziť.
     
    31:11
    Halás, Prešov, 2 min – nedovolené bránenie
     
    29:53
    Prešov dal gól!
    Hostia sa nasťahovali do útočného pásma, Podsedlý spoza brány puk prihral Tartaľovi. TARTAĽ z úrovne kruhov švihom prestrelil Pajpacha.
     
    28:40
    V hre 4 na 4 využili priestor na brejk hostia. Tomčák prihrával Krempaskému, jeho strelu Pajpach vyrazil, vzápätí sa puk dostal opäť k Tomčákovi, ten z otočky netrafil bránu.
     
    28:08
    Vzájomné vylúčenie.
    Hrušík, SR 18, nedovol.bránenie
    Kivader, Prešov, 2 min neb.hra s vys.hokejkou
     
    27:27
    Slovensko U18 dalo gól!
    Domácemu tímu vyšiel brejk. Po získaní puku vo vlastnom pásme rýchlo vyrazila dopredu dvojica mladíkov, Paločko poslal od pravého mantinelu do stredu puk rozbehnutému SUKEĽOVI a ten povedľa brankára švihom otvára skóre.
     
    25:10
    Hostia dobre rozohrali početnú výhodu, Sabol posielal pred bránu Halasovi, lenže ten neprestrelil Pajpacha.
     
    24:58
    M.Paločko, SR 18, 2 min – neb.hra s vys.hokejkou
     
    24:29
    Popri pravom mantineli sa predral do pásma rýchly Grman, ponad hokejku obrancu poslal rozbehnutému Halamovi, ktorý z uhla mieril sám na brankára Prešova, no neprecedil puk za ležiaceho gólmana,
     
    23:41
    Sukeľ založil akciu z vlastného pásma, puk dostal už v útočnom Ferleťák a mieril sám na brankára Kmeťa. Skúsil blafák, gólman jeho pokus vystihol a puk prikryl pod telom.
     
    22:05
    Mendrej vybojoval puk za bránkou pri mantineli, pred bránou Prešova bol úplne osamotený jeho spoluhráč, Mendrej však posielal puk na Klenka, ten skúsil vystreliť, no jeho pokus nemal potrebnú razanciu.
     
    21:05
    Prešovčania zatlačili súpera pred bránu, Pajpach s námahou reagoval na pokus Sabola, ale podarilo sa mu uchrániť svoju bránu od prvého gólu.
     
    16:30
    Halama sa dobre zorientoval a poslal prihrávku Hrušíkovi medzi kruhy. Ten v dobrej pozícii napálil rovno na stred brány, Kmeť jeho puk zachytil.
     
    15:55
    Kmeť, Prešov, 2 min – zdržiavanie hry
     
    15:27
    Po odrazenom puku sa ocitili traja Prešovčania proti jedinému bekovi SR 18. Kivader volil strelu a netrafil Pajpachovu bránku.
     
    14:22
    V krátkej presilovke po návrate svojho hráča predviedol peknú samostatnú akciu Podsedlý, preháčkoval sa až do zakončenia, no bekhendom minul bránku.
     
    12:39
    L.Romančík, SR 18, 2 min – faul kolenom
     
    10:23
    Prokop dostal prihrávku na ľavé krídlo a z uhla sám mieril na brankára. Trafil švihom len bočnú sieť.
     
    05:32
    Veľká šanca hostí. Na modrej dostal puk Malina, obrana SR 18 rozhodená a tak mal Malina čas potiahnuť až ku kruhom, potom miesto nekompromisnej strely zvolil prihrávku.
     
    03:45
    Ferleťák, SR 18, 2 min – hákovanie
     
    03:41
    Kmeť, Prešov, 2 min, vyhodenie puku

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 28. Sukeľ (Paločko, Maier), 59. Sukeľ (Ferleťák) – 30. Tartaľ (Podsedlý, Prokop), 49. Kivader (Prokop, Podsedlý), 51. Podsedlý (Prokop, Slávik)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Pajpach – Maier, L.Romančík, Moravčík, M.Grman, Mendrej, Bílik, Vadovič, Garay – Ferleťák, Sukeľ, J.Milý – Matej Paločko, Halama, Hrušík – R.Bondra, Krajňák, J.Tatár – Kundrát, Klenko, Briestenský. Tréner: Anton Bartánus
    HC Prešov 07: Kmeť – B.Ružička, Ľ.Malina, Tartaľ, Slávik, Guntáš, Ivančo, Stanislav Tomko – Halás, Sabol, Kohutiar – Podsedlý, J.Prokop, Kivader – Krempaský, Knap, Fusek – Renčok, Tomčák, Tahotný. Tréner: Branislav Kohutiar

    Rozhodčí: Krist – Kuník, Nosek

    Diváci: 100
    bahis siteleri