Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)
HC Litvínov
Sobota 26.10.2013, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    61:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Plzeň vítězí a bere bod navíc! Po narážečce se dostal k tvrdé střele mezi kruhy Lukáš Kaňák, jeho ránu ještě Spěšný vyrazil, na dorážku MILANA ŠVARCE byl ale krátký. Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    37:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už ale je srovnáno, domácí ze svého tlaku vytěžili druhý gól! Beneš dostal puk do jízdy a zakončil, Spěšný kotouč ještě vyrazil, na dorážku FILIPA SUCHÉHO ale nestačil! Asistence: Martin Beneš.
     
    19:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To může hosty hodně mrzet, pouhé tři vteřiny před první sirénou totiž inkasují. Suchý našel LUKÁŠE VLČKA, který v samotném závěru první části poprvé překonal hostujícího gólmana! Asistence: Filip Suchý.
     
    18:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chyba domácích a hosté vedou už o dvě branky. JINDŘICH SKLENIČKA se řítil od červené sám, obránci mu nestačili, Sklenička si připravil puk a nechytatelně jej poslal do branky odrazem o horní tyč! Bez asistence.
     
    06:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají pŕesilovou hru po parádní kombinaci čtyř hráčů! Jan Chmelař z levé strany našel křižnou nahrávkou TOMÁŠE KUČERU, který tvrdou ranou prostřelil domácího gólmana.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 20. Vlček (Suchý, Beneš), 38. Suchý (Beneš), 62. Švarc (Kaňák) – 7. Kučera (Chmelař, Šíp), 19. Sklenička


    HC Plzeň 1929: Štekr – Polívka, Kaňák, Walter, Prokop, Pokorný, Starý, Ivanič – Beneš, Švarc, Vlćek, Krystl, Opava, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Kučera, Suchý, Vavřička, Stráský
    HC Litvínov: Spěšný – Najman, Jonák, Vostárek, Šíp, Sklenička, Moravec – Chmelař, Sládek, Jícha, Kučera, Bárdoš, Brzek, Havelka, Dunko, Pospíšil
    bahis siteleri