Vsetín – Třinec 0:9 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Slavia 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 1:5 (kon.)
Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Písek – Liberec 0:4 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Zlín 2:5 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (1:1, 1:4, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 26.10.2013, 12:30 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    44:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z trestného střílení, které bylo uděleno kvůli sekání, PETR KRATOCHVÍL proměnil! A to i přes to, že to tak vůbec nevypadalo. Po několika kličkách zvolil střelu forhendem, po níž se puk pomalu šoural za Waneckiho. Vítkovický brankář si jej nevšiml a tak Kometa snižuje. Bez asistence.
     
    37:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sotva se Kometa prosadila, okamžitě inkasuje další gól! DOMINIK VOLNÝ po vyhraném buly našlápl a sám uháněl na Slavíčka, který s tvrdou dělovkou nic nezmohl. Bez asistence.
     
    37:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nohel před bránou přihrál DANIELU HROUDNÉMU poté co obkroužil bránu. Ten střílel ke vzdálenější tyči padáčkem, takže puk přelétl Waneckiho rameno a zapadl do prázdné. Asistence: Michal Nohel.
     
    33:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jáchym nastřelil Slavíčka, který rotující puk nezpracoval a pouze rozehrál. K rozehrávce se ale dostal DOMINIK VOLNÝ, který puk zavěsil do prázdné brány. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    26:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DOMINIK VOLNÝ v bezprostřední Slavíčkovy blízkosti vystřelil z pravého křídla. Domácí gólman tuto ránu zneškodnil tak, že jakmile mu puk přistál pod betonem, okamžitě jej uzemnil k ledu. Volný jej ale vyšťáral a dopravil opět do úplně volné brány. Asistence: Martin Stoklásek, Matouš Stupka.
     
    24:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení. Hartmann vystřelil jako první a aby jeho ráně Slavíček zabránil, musel vyjet z brány. Než se ale stačil vrátit, byl u kotouče TOMÁŠ JÁCHYM , který zakončil střelou do naprosto prázdné klece. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    13:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se vydalo do rychlého protiútoku, na kterou Vítkovice nezareagovaly dostatečně včas. Nejdříve vystřelil Biolek a odražený puk dokázal zpracovat PETR KRATOCHVÍL, jenž pálil k pravé tyči. Asistence: Martin Biolek, Radim Zohorna.
     
    00:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DANIEL STRÁNSKÝ se po špatné rozehrávce chopil puku už ve svém obraném pásmu a dojel s ním až na levé křídlo v pásmu domácích. Tam zamířil, vystřelil a kotouč skončil za Slavíčkovými zády. Domácí gólman se po střele nestačil ani podívat. Asistence: Dominik Kafka.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 14. Kratochvíl (Biolek, Zohorna), 38. Hroudný (Nohel), 45. Kratochvíl (TS) – 1. Stránský (Kafka), 25. Jáchym (Hartmann), 27. Volný (Stoklásek, Stupka), 34. Volný (Jáchym), 38. Volný


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda (C), Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš, Gotthard, Nohel, Zohorna, Dvořák, Kališ, Denk, Horký, Dufek, Biolek, Hroudný. Trenér:
    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Zavadil) – Šendera, Puzič (C), Krenželok, Fajkus, Charvát, Čechman – Beneš, Malina, Stoklásek, Kafka, Korec, Slánský, Spratek, Stupka, Volný, Hartmann, Stránský. Trenér: Pavel Hulva.

    Rozhodčí: Pavlík – Polák, Rampír.
    bahis siteleri