Pittsburgh – NY Islanders 3:4 (kon.) | Columbus – Toronto 5:2 (kon.) | Florida – Buffalo 1:3 (kon.)
Ottawa – Anaheim 1:2 (kon.) | St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Colorado – Carolina 4:2 (kon.)
Arizona – Edmonton 5:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Carolina Hurricanes
Sobota 26.10.2013, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velmi dobrou práci odvedl Jiří Tlustý, který napadal rozehrávajícího O´Reillyho, odebral má puk a přesnou přihrávkou z pravé strany našel najíždějícího ANDREJE SEKERU, ten se z levé strany dokázal prosadit a po vzorové československé spolupráci hosté snižují na 2:4. Asistence: Jiří Tlustý, Alexander Sjomin.
     
    40:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE parádně "zametl" puk z mezikruží do branky, znovu přesvědčil o svých rychlých rukách, přesná střele k tyči, Peters bez šance. Bez asistence.
     
    30:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A svou převahu dokázali Avalanche také gólově zužitkovat, ALEX TANGUAY se prosazuje z bezprostřední blízkosti, když tečuje za záda Peterse puk z hole Ducheneho, pěkná kombinace! Asistence: Matt Duchene, Andre Benoit.
     
    20:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Výtečný start hostů do druhé třetiny, po přihrávce Jordana Staala z levé strany se střelou do odkryté části branky prosazuje DRAYSON BOWMAN a hosté snižuje na 1:2. Asistence: Jordan Staal, Andrej Sekera.
     
    17:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE zvyšuje vedení Colorada, když přesvědčil o své rychlosti u branky Hurricanes, kde si počkal na odraz puku od zadního mantinelu a ten posléze bleskově dopravil do branky, za záda překvapeného Peterse. Asistence: Ryan O'Reilly, Steve Downie.
     
    11:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Avalanche zakončuje ERIK JOHNSON, kterému skvělou přihrávku před branku adresuje Paul Stastny. Rozhodčí ještě musí konzultovat branku s videocentrem, zda Johnson do puku úmyslně nekopl – Kevin Pollock právě oznámil, že šlo o "dobrý gól", domácí vedou 1:0. Asistence: Paul Stastny, Alex Tanguay.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 12. Johnson (Stastny, Tanguay), 18. Duchene (O´Reilly, Downie), 31. Tanguay (Duchene, Benoit), 41. Duchene – 21. Bowman (J. Staal, Sekera), 43. Sekera (Tlustý, Sjomin)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Wilson, Guenin, Benoit, Sarich – Landeskog, Stastny, Tanguay – O´Reilly, Duchene, Downie – McGinn, MacKinnon, Parenteau – Cliche, Mitchell, Bordeleau
    Carolina Hurricanes: Peters (Murphy) – Faulk, Sekera, Komisarek, Murphy, Gleason, Hainsey – Tlustý, E. Staal, Sjomin – Gerbe, J. Staal, Dvořák – Skinner, Nash, Ruutu – Bowman, Sutter, Westgarth

    Rozhodčí: Martell, Pollock – Racicot, MacPherson

    Diváci: 16 177
    bahis siteleri