Villarreal – Getafe 0:2 (kon.) | Granada – Atlético 1:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Elche 2:2 (kon.)
Real Betis – Levante 0:0 (kon.)
konec
Real Betis
0:0 (0:0)
Levante UD
Čtvrtek 31.10.2013, 22:00 • Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Vadillo připravil dobrou střeleckou pozici pro Amayu, ten však pálí hodně mimo.
     
    90+1
    Další domácí snaha vykoledovat si penaltu končí pouze žlutou kartou pro Cedricka.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje dlouhých šest minut.
     
    87
    A i domácí ještě chtějí vyhrát! Molina napálil břevno branky Levante!
     
    86
    Další dvě obrovské šance hostů, nejprve nedal Babá, poté z dalšího výpadu trefil právě svého spoluhráče Babá Ríos!
     
    78
    El Zhar na hranici šestnáctky pálí na domácí branku, Andersen kryje míč do náruče.
     
    77
    Teď se hodně oprávněně zlobí Barral na hlavního rozhodčího, fauloval jej totiž v rychlém brejku Amaya, díky čemuž skončil míč v zámezí, jenže sudí nechal zajímavou výhodu, která samozřejmě tedy výhodou nebyla. Barral za své oprávněné hořekování ale vidí jen žlutou kartu.
     
    75
    Kostarický brankář Navas hrdinou zápasu! I napodruhé chytá Molinův pokus, kanonýr Realu Betis poslal míč do stejného místa jako před chvílí a Navas jej znovu vychytal! Tak to je na kopačku na hřebík, neuvěřitelné!
     
    74
    Jenže Molina netrefil! Navas chytá, ale jestli dobře koukám na signalizaci, penalta se bude opakovat?! To jsou věci! Nejspíš předčasný vstup hráče do šestnáctky, a Molina proti Navasovi podruhé!
     
    73
    A ještě střídají hosté, než se penalty ujme Molina, odchází Xumetra, přichází Barral.
     
    72
    PENALTA! Molina se dostal až do kličky Navasovi, a ten jej fauloval! Vidí žlutou kartu a domácí budou zahrávat pokutový kop!
     
    71
    Neskutečný, co teď dokázali hosté zahodit! Na brankové čáře nedotlačil míč do branky El Zhar! A domácí jdou do rychlého brejku!
     
    65
    Hodně nevybíravě zajel Juan Carlos Peréz do svého soupeře, a bylo to poslední, co v tomto zápase předvedl. Odchází totiž z trávníku, na něj přichází útočník Cedrick, jeden ze dvou střelců branek v Jablonci.
     
    59
    Po krátkém ošetření rozhodčího zápasu dochází na straně domácích k trošku překvapivému střídání, trávník opustil velmi aktivní Chuli, nahradil jej Vadillo.
     
    55
    Nacho poslal načechraný balon na zadní tyč, tam si jej na hruď zkrotil Chuli, dostal se za beka, ale z ostrého úhlu minul branku Levante!
     
    51
    Hosté opět střídají a Ivanschitz raději odchází ze hřiště dolů, s jednou žlutou kartou a s dalším hraničním zákrokem hned v úvodu druhého poločasu na kontě, nahrazuje jej tak Ríos, který, jak jsem již dnes načal, v posledním vzájemném zápase dokázal skórovat.
     
    46
    Hosté o pooočase střídají, odchází Simao a nahrazuje jej Pinto.
     
    45
    V souboji u postranní čáry si XUMETRA pomohl nedovoleně a stáhl soupeře za dres na trávník, další zasloužená žlutá karta.
     
    42
    A další žlutý kartonek, tentokrát pro hostujícího záložníka Diopa. Vzápětí faul na brankáře hostů.
     
    37
    Molina posílá míč do sítě Levante! Dostal krásnou přihrávku mezi beky, a tváří v tvář Navasovi trefil pod nohami brankáře Levante, jenže gól neplatí, máván ofsajd! Přitom se zdálo, že situace byla sice hraniční, leč korektní!
     
    34
    A zase rychle na druhou stranu, souhra Chuli – Molina, kdy druhý jmenovaný mohl zakončovat po hlavičce Chuliho, v tísni však nedal míči potřebnou razanci a Navas na brankové čáře bere míč do náruče. Náznak zatím největší šance zápasu!
     
    34
    Za to Diop na druhé straně pustil z dvaceti metrů hodně zajímavou ránu, dánský gólman Andresen však merunu zkrotil vcelku bez problémů.
     
    30
    Je to tak! Domácí jdou po půlhodině zápasu do desíti! Navíc oslabená defenzíva, Chica si tohle vyloučení za rámeček určitě nedá!
     
    30
    Juanfran zkoušel štěstí poté, co míč vybojoval Diawara dobrým vrácením se a přistoupením k Chicovi! Míč však letěl mimo tyče, jenže Chica předtím fauloval Diawaru, stáhl jej za dres a tohle by mohlo zavánět druhou žlutou kartou pro domácího obránce!
     
    26
    Rakouský středopolař IVANSCHITZ vidí žlutou kartu za faul na půlce soupeře.
     
    13
    V hlavičkovém souboji trefil domácí CHICA loktem do obličeje rakouského záložníka Ivanschitze, a vidí po zásluze žlutou kartu.
     
    1
    A hned zapisujeme první zákrok Navase, přes hráče pálil Chuli, nicméně rána končí v dlaních kostarického brankáře ve službách Levante.

    Jaroslav Svoboda

    Branky:

    Karty:   13. Chica (RBE), 90+1. Cedrick (RBE) – 26. Ivanschitz (LVN), 42. Diop (LVN), 45. Xumetra (LVN), 72. Navas (LVN), 77. Barral (LVN)   30. Chica (RBE)

    Neproměněná penalta: 74. Molina (RBE), brankář Navas zneškodnil, 75. Molina (RBE), brankář Navas zneškodnil


    Real Betis: Andersen – Chica, Amaya, Perquis, Nacho (C) – X. Torres, Verdú, Moreno Juanfran, Pérez (65. Cedrick) – Chuli (59. Vadillo), Molina.
    Náhradníci: Montoya Monente – Figueras, Matilla, Vadillo, Nono, Cedrick, B. Rodríguez.

    Levante UD: Navas – D. Navarro, Rodas, García Juanfran (C), P. López – Diop, Simão (46. da Silva Pinto), El Zhar, Xumetra (73. Barral), Ivanschitz (51. Ríos) – Babá.
    Náhradníci: Javi Jiménez – Vyntra, El Adoua, Lell, da Silva Pinto, Ríos, Barral.

    Rozhodčí: Hernandez Hernandez

    Diváci: 30 000
    bahis siteleri