Dortmund – Stuttgart 6:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
6:1 (2:1)
VfB Stuttgart
Pátek 01.11.2013, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Dortmundu končí šestou brankou v síti Ulreicha. Lewandowski přenesl hru na pravou stranu na PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, který dokázal s pomocí teče bránícího hráče poslat míč do branky.
     
    72
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund přidává po chybě hostující obrany další branku. Střelcem branky se stává ROBERT LEWANDOWSKI, který dokázal dorazit do branky odražený míč od břevna. Tímto gólem završuje útočník Dortmundu svůj hattrick.
     
    56
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund během minuty dává další branku. ROBERT LEWANDOWSKI si dokázal dobře naběhnout na přihrávku Mchitarjana a poté z hranice velkého vápna prostřelil během krátké chvíle Ulreicha podruhé.
     
    55
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund se dostává do dvoubrankového vedení. Reus dokázal ve vápně patičkou uvolnit ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který z malého vápna překonal Ulreicha.
     
    22
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund se dostává po zásluze do vedení. Velmi kvalitní držení míče předvedl MARCO REUS, který se dokázal dostat přes dva bránící hráče a poté z hranice velkého vápna uklidil míč k pravé tyči.
     
    19
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund po rohovém kopu vyrovnává. Sahin našel od rohového praporku hlavu SOKRATISE PAPASTATHOPULOSE, jenž dokázal poslat míč k levé tyči.
     
    13
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Stuttgart se po rohovém kopu dostává do vedení. Na centrovaný míč od rohového praporku si dokázal najít ve vápně cestu KARIM HAGGUI, který hlavou uklidil míč do branky.

    Jan Šlapáček

    Branky: 19. Papastathopulos (Şahin), 22. Reus, 55. Lewandowski (Reus), 56. Lewandowski (Mchitarjan), 72. Lewandowski, 81. Aubameyang (Lewandowski) – 13. Haggui (Maxim)

    Karty:   53. Papastathopulos (DOR)


    Borussia Dortmund: Weidenfeller (C) – Großkreutz, Papastathopulos, Hummels, Schmelzer (71. Durm) – Blaszczykowski, S. Bender, Mchitarjan (76. Schieber), Şahin, Reus (59. Aubameyang) – Lewandowski.
    Náhradníci: Langerak – Subotić, Kirch, Durm, Hofmann, Aubameyang, Schieber.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Haggui, Boka – Leitner (85. Traoré), Kvist, Maxim, Gentner (C), Werner (74. Harnik) – Ibišević (68. Abdellaoue).
    Náhradníci: Kirschbaum – Niedermeier, Rausch, Traoré, Sararer, Harnik, Abdellaoue.

    Rozhodčí: Meyer – Henschel, Bornhorst

    Diváci: 80 645
    bahis siteleri