Rádio Krokodýl Brno – Interobal Plzeň 5:2 (kon.)
konec
FC Rádio Krokodýl Brno
5:2 (4:0)
SK Indoss Plzeň
Pondělí 04.11.2013, 20:00 • Tatran Bohunice - Brno • 1. Futsal liga
     
    40
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    VÁCLAV KOC v samotném závěru snižuje na konečný výsledek 5:2. Hostující hráč byl sám před brankářem a propálil ho s naprostou jistotou. Na třech bodech pro Brno už to nic nezmění. Asistence: Tomáš Kadlec.
     
    35
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali. JAROSLAV FILINGER využil parádní přihrávky Vitouše, který mu předložil míč před brněnskou bránu a tam už se autor branky nemýlil. Západočeši zaslouží za pěknou futsalovou akci pochvalu. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    29
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě hotovo. Hosté to mají za bůra a Vilda překonává dnes podruhé PAVEL OUTRATA. Kalina na něj míč výborně sklepl a pro fotbalistu hrajícího divizi za Dostu Bystrc nebyl problém rozvlnit síť. Asistence: Martin Kalina.
     
    20
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda. Krásný centr vyslal kapitán Dornay a pumelicí z voleje se prezentoval TOMÁŠ MICA. Ta rána mu skutečně vyšla a zapadla do levé šibenice. Sedm vteřin před koncem poločasu tak Agromeli přidává čtvrtou pojistku. Asistence: Jan Dornay.
     
    16
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Koc byl ve středu hřiště přistrčen Kalinou, vypadalo to na faul, leč se pokračovalo a brněnský hráč přihrál na PAVLA OUTRATU a ten přízemní střelou z bezprostřední blízkosti překonal potřetí Vilda. Asistence: Martin Kalina.
     
    11
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Jenže Plzeň udělala chybu, konkrétně gólman Vild špatně rozehrál, míč mu dobře vypíchl Nosko, který se neukvapil a počkal si na náběhnutí TOMÁŠE VESELOVSKÉHO. Pro něj už to byla snadná práce dostat míč do prázdné brány. Asistence: Martin Nosko.
     
    1
    Agromeli Brno právě vstřelilo branku!
    Je zde první gól utkání. Veselovský poslal míč před plzeňskou bránu, kde si Vild nejprve vleže poradil, ale důrazný MARTIN NOSKO dotlačil poskakující míč bezpečně do sítě. Asistence: Tomáš Veselovský.

    Roman Zajíček

    Branky: 1. Nosko (Veselovský), 11. Veselovský (Nosko), 16. Outrata (Kalina), 20. Mica (Dornay), 29. Outrata (Kalina) – 35. Filinger (Vitouš), 40. Koc (Kadlec)

    Karty:   16. Koc (PLZ), 28. Mižár (PLZ), 35. Vitouš (PLZ)


    FC Rádio Krokodýl Brno: Sára (Sýkora) – Nedělník, Outrata, Vrána, Mica, Kalina, Veselovský, Nosko, Hebron, Dornay (C). Trenér: Zdeněk Táborský.
    SK Indoss Plzeň: Vild (Vykoupil) – Kadlec (C), Filinger, Vitouš, Koc, Böhm, Gabriel, Mižář. Trenér: Tomáš Kadlec.

    Rozhodčí: Jiří Honěk (Ostrava), Ladislav Sebök (Šumperk)

    Diváci: 60
    bahis siteleri